כללי עבודה של חבר - קרייאטיב פשוט ועוצמתי

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחד מידידי, פרסומאי מבריק במקצועו התבקש ברגע האחרון לעצב פרוספקט לחברת נקיון שיכנס לתוך תיקית פרסומים שיקבל כל משתתף בפורום מנהלים.

לפניכם הביצוע, חוו את דעתכם:

קבצים מצורפים

• בר עזר[1]_עמוד_1.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 16
  • בר עזר[1]_עמוד_2.jpg
    KB 93 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מדהים!

על השורה האחרונה להיות ממורכזת
או אפילו קצת מודגשת

• הוסף לסימניות
לדעתי המסר גרוע.
אני בתור מנהל לא הייתי מוכן שחברת ניקיון חיצונית תיגע בניירות שלי.
העבודה שלהם זה לשטוף את הרצפה.
פרסומת כזאת מרחיקה אותי.

• הוסף לסימניות
לטעמי זה פספס את הנקודה שתגרום לפעולה, וחבל..

מה גם שהעיצוב לא מי יודע מה..

• הוסף לסימניות
אתה תסלח לי כמובן, אבל לא התלהבתי.
שני הדפים אמורים להיות קשורים? אם כן, איך?

מה הפואנטה במודעה השניה?
כתם קפה "תתרגל לשולחן נקי" "הכל מסודר" "יום לימודים חדש" "עבודה מלוכלכת".
בקיצור, בלגן...

• הוסף לסימניות
לא מושך, ולא גאוני, גם הטיפוגרפיה טעונה שינויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;415838:
לדעתי המסר גרוע.
אני בתור מנהל לא הייתי מוכן שחברת ניקיון חיצונית תיגע בניירות שלי.
העבודה שלהם זה לשטוף את הרצפה.
פרסומת כזאת מרחיקה אותי.

נכון מאד!
אם יש למנקה אפילו בדל של מחשבה לגעת בניירת שלי או לחטט בשולחן... זו סיבה לא לקחת אותו.

עדיף לי שלא יהיה לי מנקה כלל מאשר שיהיה וידאג ל"סדר משלו" במסמכים שלי...

יש בלגן שהוא סדר וסדר שהוא בלגן :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה