עבודות מהתקופה האחרונה 1

• הוסף לסימניות
לפני פורים נערך באשדוד ובקרית גת קונצרט מדהים בשילוב הופעת יחיד של בית הספר רון שולמית בירושלים- בית ספר למוזיקה ולמחול. מי שהיה שם לא יכול לשכוח...
הנה טעימות מהרקעים שליוו את התזמורת ואת הסיפור
ההקלטה של התזמורת די זוועתית, כי למעשה התזמורת היתה בחי על הבמה, וההקלטה היא מקונצרט קודם שלהם. עמכם הסליחה....
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=2F74797361354B344F62303D
תהנו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1548491:
לפני פורים נערך באשדוד ובקרית גת קונצרט מדהים בשילוב הופעת יחיד של בית הספר רון שולמית בירושלים- בית ספר למוזיקה ולמחול. מי שהיה שם לא יכול לשכוח...
הנה טעימות מהרקעים שליוו את התזמורת ואת הסיפור
ההקלטה של התזמורת די זוועתית, כי למעשה התזמורת היתה בחי על הבמה, וההקלטה היא מקונצרט קודם שלהם. עמכם הסליחה....
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6C66714C70474A4A6566673D
תהנו :)

מה השם שלך? אני לא מכירה אותך, או אולי כן, בשם אחר...
ואני די מכירה את העורכות הגדולות בשוק...
את ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה מרשים מאד, וניכרת השקעה בכל פרט...
אולי תשתפי אותנו קצת מאחורי התהליך של העבודה הזאת?
מה דרשו ממך...
איך הגעת דווקא לביצוע הזה?
כמה זמן זה לקח?
מסקנות מענינות...

כנ"ל לעבודות חלק 2 שלך...

• הוסף לסימניות
הכל מדהים!!!
ובמיוחד השמיטה- פשוט יצירה!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הטאץ' בעבודות, המון השקעה ומחשבה.
הגבתי על האשכול מס' 2, כי כאן רוב העבודות לא נפתחות לי.

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים
קנאת סופרים...
רק הערה אחת שהייתי חייבת - מה קרה לצלליות בקובץ 'אגדלך' ?- הפריע לי הקרופ מהצדדים

• הוסף לסימניות
באמת ליגה של עבודות!!!
עבודה מטורפת!
ואיכרי אמונה עולה על כולנה...

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב החם :)
אכן, מדובר בכמות לא שפויה של שעות עבודה. תכנון, צילום ועריכה מטורפים לגמרי
קרדיט לכבי יוסקוביץ על הבימוי והתכנון של כל העסק וכמובן לשותפתי הנאמנה- רקורדית......
ולכל המוטרדים מהצלליות שנחתכות באמצע- לא היתה לי אפשרות אחרת. טשטוש בצדדים יצא מזעזע למדי. אבל כשרואים את כל היצירה- כבר כמעט לא שמים לב לזה
במיוחד עם התזמורת ברקע שהיא סופר-מקצועית (למי שמכיר את תזמורת "זמורה" של בי"ס "רון שולמית", וגם למי שלא:)

• הוסף לסימניות
מדהים!! אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

• הוסף לסימניות
ואוווווווו ערוך ברמה גבוהה!
נהנית לראות את החומרים שאת מעלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה