כללי עבודת פוטושופ - "ואמרת בלבבך"

• הוסף לסימניות
מה אומרים? [מצורף וידיאו עם השלבים, כל הזכויות שמורות!]

ואמרת בלבבך photoshop art.mp4

ואתם מוזמנים גם לבקר באתר החדש שלי (פתוח בנטפרי):
roshgraphic.890m.com

קבצים מצורפים

• Photoshop Art ואמרת בלבבך.jpg
    Photoshop Art ואמרת בלבבך.jpg
    KB 141.4 · צפיות: 52
  • ואמרת בלבבך photoshop art.mp4
    20.3 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
וואוו, עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
גם האתר וגם יצירות האומנות!
מחכה לכם עתיד גדול בעז"ה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד...
האתר סגור ברימון רמה גבוהה...

• הוסף לסימניות
העיבוד מיוחד ביותר! צבעים מיוחדים ומרגשים
עוד קצת עבודה טיפוגפית
מחפש לראות יותר קשר בין המילים בפסוק לביטוי הגרפי-
ירושלים אומרת לה' מהיכן הגיעו כל רבבות הדורות הללו ואני שכולה, אין לי ילדים, וה' מנחם אותה
בפועל רואים בויזואל את בית המקדש באוירה קודרת, ויהודי מתפלל, וחסר פה עוד

הרבה הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
כיף לראות עבודה מושקעת!
וגם את מאחורי הקלעים : ) תודה!

האתר נקי ומרשים, אך "צפה בעבודות" לא מפנה הלאה...

לגבי הטיפוגרפיה, משהו לא מסתדר לי עם "לי-את"
או להעלות קצת את לי, או להוריד בהרבה את המילים "את אלה".

תמשיך לשתף! תענוג!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על ההערות וההארות..

האתר פתוח בנטפרי, לגבי חסימות אחרות אין לי מושג.

"צפה בעבודות" לא מפנה הלאה? מוזר.. בכל המחשבים שפתחתי את זה עד עכשיו הכל היה בסדר (אמורה להיפתח גלרייה).

באמת עם המילים 'את' 'לי' קצת הסתבכתי..

שוב תודה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!! משהו בצבעים של הבגד/טלית מפריע לי אולי המעבר/שילוב הצבעים קיצוני מדי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה