כללי עבודת פוטושופ - משהו יפה לשם שינוי

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 00293033.jpg
    KB 15 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ואתם עוד מבינים בעומק...

• הוסף לסימניות
מזה??
אני ישפשף את העיניים שוב??
אני כבר מציירת יותר יפה :)

טיפו' למה לשם שינוי?

• הוסף לסימניות
זאב אל תשווה בכלל.
דווקא לעבודה שלך יש הסבר...
(אגב, זה מזכיר את התוספות יום טוב בכלא)

• הוסף לסימניות
זאב אל תשווה בכלל.
דווקא לעבודה שלך יש הסבר...
(אגב, זה מזכיר את התוספות יום טוב בכלא)

• הוסף לסימניות
חמוד.
אם אין פלאג אינס, אפשר לבצע דרך "כלי הנזילות".
כלי בעל עוצמה חזקה, שלא כל כך מוכר,
בשימוש מושכל, ניתן ל"הרזות" אנשים, על ידי הכנסת שומנים פנימה בצורה חלקה.
כלי זה מעולה להעלות חיוך בחזרה למי שצולם ללא חיוך ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
אני רואה שהחברה פה מאוד נהנים מהסגנון!
אז קבלו את היצירה שלי!
חו"ד??

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 654 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה עם פילטר פסיפס או משהו כזה, נכון?
חמוד.

• הוסף לסימניות
התוספות יו"ט בזכוכית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה