עבודת צוות!

• הוסף לסימניות
בס"ד

לפניכם איור ישן שלי כשעשיתי את הניתוח לייזר ונפרדתי לשלום מהמשקפיים (עבר שינוי קל מהדמות שלי שרואים כאן - לדמות של ילד). צבעתי בזמנו את האיור ידנית אבל חברתי אודל-אלינור (מוכרת פה בפורום כאלינור המוכשרת), הכינה לי היום הפתעה וצבעה את הציור הנושן הזה! (לאחר שיתוף פעולה שלנו יחד בספר שעומד לצאת, שם עזרה לי בצביעה מדהימה ורכה).
והרי לפניכם התוצאה המדהימה בעיני (:

© Amoya studio & Odel :)

קבצים מצורפים

• © Amoya studio & Odel.png
    KB 401.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה יעל על הפרגון :)

תמיד כיף לשתף פעולה כשמדובר בציורך...!

• הוסף לסימניות
פשוט רך ומתוק :)

• הוסף לסימניות
אחלה של שיתוף פעולה!
ציור מקסים וצביעה מ-ע-ו-ל-ה...:)

• הוסף לסימניות
מקסים...מלא אווירה

• הוסף לסימניות
אחלה עבודת צוות! ציור חמוד וצביעה רכה ויפה! שרייכם :)

• הוסף לסימניות
זה מתוק נורא,
(רק את הקטע עם הפרידה מהמשקפיים לא ממש רואים כאן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1111390:
זה מתוק נורא,
(רק את הקטע עם הפרידה מהמשקפיים לא ממש רואים כאן)

למשקפיים יש כנפיים ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה