כללי עבור עמותה עיצבתי לוגו

• הוסף לסימניות
6418623.jpg

אשמח לביקורות סקיצה של עמותה שעיצבתי

• הוסף לסימניות
תוכלי לתת קצת יותר מידע לגבי הבריף? כי לא כ"כ הבנתי מה אני רואה בציור המופשט שבתוך הלב

• הוסף לסימניות
מה הכוונה פותח ידיך? למי הכוונה?

• הוסף לסימניות
אני רואה בתוך הלב שתי דמויות עצובות ובוכות, לוגו לא צריך כל כך הרבה פרטים.
הלב- לא סימטרי ומגושם.
לנסות להפחית מהפריטים ולעבות את הקו באופן משמעותי.
יועיל אם תשתף יותר בתהליך ובנסיוניות כדי שנוכל לעזור. כי ככה זה לא נראה הטוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש בזה משהו מאד ייחודי
לטעמי לא לגעת

• הוסף לסימניות
הכוון יפה אבל הלוגו יהיה מאד בעייתי בפורמטים מסוימים.
בגלל שיש פה כוון טוב - אני אסביר באריכות:
יש כללים ללוגו, ולא סתם הם הומצאו.
למשל הספר "איך מעצבים לוגו מנצח" של חיים בינסטי
מסביר את כל התהליכים איך בונים לוגו תקין.
ואם אתם רוצים לוגו באמת מקצועי לכו צעד צעד לפי הספר הזה.
אני אישית לא הבנתי, גם אחרי ההסברים מה יש בתוך הלב.
לשם דוגמא: תקטיני לגודל של 2 ס"מ את הלוגו, האם הוא קריא? האם הוא ברור ומובן?
הפונטים חינמיים ולא מקצועיים, או לכל הפחות לא יושבים טוב, והשילוב של שני הפונטים בכללי לא טוב, כי שניהם אותו סגנון. אז עדיף פונט אחד או שניים מאד שונים, כמו כתב מרובע לשם וכתב יד לסלוגן.
אם תעלו את ההמשך אשמח להמשיך לעזור.

• הוסף לסימניות
דווקא אני כן רואה אמא מחבקת ילד בוכה, לא?
ואגב- מעוטי יכולת ולא מועטי, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה