עברית ב"דוס" (למי שזוכר...)

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה להפעיל תוכנה מדוס (CMD) במקום עברית הוא מראה לי קשקושים כאלו, יש איזה תוכנה של עברית לדוס ?

• הוסף לסימניות
פעם היתה תוכנית שנקראה EGAHEB.EXE
אין לי מושג מאיפה משיגים אותה

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה תוכנה שאינה עובדת על X64

מישהו יודע על משהו שעובד ?

• הוסף לסימניות
בס"ד

למה את מפעילה אותו מהדוס? אין דרך אחרת? חייב לרשום בעברית? אולי נסי לשנות את שם התוכנה לאנגלית?

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
התוכנה היא בדוס.

התוכנה לא מראה לי עברית. (אפשר לראות את העברית בצורה הפוכה, אם מגדירים לו שם איזהשהוא שינוי בפונט התצוגה)

• הוסף לסימניות
תשלחי לי בפרטי את התוכנה
ננסה לראות על 64

• הוסף לסימניות
העברית לא מופיע לך בדוס כמו שצריך??

תפעילי תוכנת אימולצייה לתוכנות דוס DOSBox

לקריאה על התוכנה לחצו כאן

• הוסף לסימניות
ואגב dosbox פותר את בעיית ה64BIT ג"כ!

• הוסף לסימניות
התקנתי את הDOSBOX, אבל זה גם כן לא מראה בעברית

• הוסף לסימניות
תנסו להריץ setheb.wsf

קבצים מצורפים

• heb.zip
    KB 6.1 · צפיות: 59

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה