כללי עברית הפוכה באילוס ואינד'

• הוסף לסימניות
איך מתקנים עברית הפוכה באילוס ואינד'
CC 2015
אני כמעט בטוחה שזאת גירסה ME

בקבצים ישנים זה בסדר גמור, רק בקבצים חדשים שאני פותחת

• הוסף לסימניות
האם התוכנות תומכות עברית?
האם בהתקנה בחרתם עברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1911583:
האם התוכנות תומכות עברית?
האם בהתקנה בחרתם עברית?

זכור לי שכן.

ובפרט שאני רואה, שבקובץ ישן זה כותב לי כרגיל. רק בקובץ חדש זה כותב הפוך.

• הוסף לסימניות
מה שאני כותב נכון לcs6, אני לא מכיר את גרסת cc

צריך להשתמש בME type tool, ולא בtype tool הרגיל. (לחיצה ארוכה על typetool תפתח את התפריט וממנו אפשר לבחור.)
אם אין לך ME type tool אז לא נראה לי שיכול להיות שזו גרסת ME.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואלש;1911739:
מה שאני כותב נכון לcs6, אני לא מכיר את גרסת cc

צריך להשתמש בME type tool, ולא בtype tool הרגיל. (לחיצה ארוכה על typetool תפתח את התפריט וממנו אפשר לבחור.)
אם אין לך ME type tool אז לא נראה לי שיכול להיות שזו גרסת ME.

אלו הכלים שיש לי CC

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
דיברתי עם אדובי בצ'אט. איזה אנשים נחמדים הם...
עזרו לי ופתרו את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה