דרוש מידע עגלה מומלצת 2023

• הוסף לסימניות
שאני יבין.
האמבטיה של פולד מתקפלת??!!

האמבטיה של הסיאלו PL מתקפלת. כנראה גם של הפולד.
אבל זה רק לצרכי אחסון. כלומר, לא קיפול שעושים אותו ביום יום.
צריך לפתוח את כיסוי הבד הפנימי, למצוא את הברזלים שמחזיקים את האמבטיה מבפנים, לקפל אותם (קצת קשה, צריך למצוא את התנועה המתאימה), והאמבטיה כולה 'קורסת' פנימה ונהיית בגובה הבסיס.

עריכה - מצאתי את התמונה הזאת מתוך חוברת ההדרכה:
1680094663810.png

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות והשוואה בין בייבי בוס בובקט וסופר ליין פולד.
תודה רבה!!!
גם האמבטיה של הפולד מתקפלת לאכסון.

מה בתכלס החלטתם? אילו עוד תובנות יש לכם?
אהבתי את היופי של הפולד, השאלה שלי מבחינת החוזק.
וגם לא ברור לי האם הבדים יוצאים בשלמות לכביסה.

• הוסף לסימניות
גם האמבטיה של הפולד מתקפלת לאכסון.

מה בתכלס החלטתם? אילו עוד תובנות יש לכם?
אהבתי את היופי של הפולד, השאלה שלי מבחינת החוזק.
וגם לא ברור לי האם הבדים יוצאים בשלמות לכביסה.

הבדים של הסיאלו ושל הדגמים הקודמים, יוצאים בשלמות ויחסית בקלות לכביסה. (בחלק של הטיולון)

אמור להיות כך גם בפולד.

• הוסף לסימניות
יש לי אותה.
היא נחשבת מומלצת מאוד בגיזרת המחיר הזו,
נוסעת חלק, חזקה, הכל נשלף לכביסה.
אחרי שנתיים של שימוש
האם לא היתה לך בעיה עם הידית במהלך זמן השימוש, שהיא שהיא משתחררת ואז עולה ויורדת חופשי בלי להיתפס ??

• הוסף לסימניות
האם לא היתה לך בעיה עם הידית במהלך זמן השימוש, שהיא שהיא משתחררת ואז עולה ויורדת חופשי בלי להיתפס ??
אף פעם לא.
(אבל הילדים הגדולים אוהבים לשחק בקליפסים של הידית, ולפעמים תוך כדי טיול פותחים לי אותם, ופתאום אני מופתעת שהידית לא נשמעת לי...)

• הוסף לסימניות
הציעו לי בייבי בוס דגם טייגר, האם זה מומלץ? קומפקטי, חזק, עמיד?
או יש דגם אחר שלהם מומלץ יותר?

• הוסף לסימניות
לי יש כבר עשרה חודשים את הפולד של ספורט ליין ומברכת על ההחלטה!!
העגלה נוסעת בקלות ממש, קלה, הכל מתפרק לכביסה, גבוהה, פתחי אוורור, מרווחת ממש כיף של עגלה, ממליצה בחום!!

• הוסף לסימניות
נכון, מסכימה מאד וגם קשה להסיע אותה לעומת הפולד שממש עפה.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על הבוגבו, בה האמבטיה, מתקפלת?
זכור לי שראיתי פרסום על כך ומחיפוש בגוגל לא מצאתי.

ועוד שאלה, האם הספורטליין חזקה ויציבה לאורך זמן? ברמה של הבוגבו?
אשמח אם יש למישהו מידע מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה