עזרה עגלות ילדים!! טובעים בים הסוגים

אם יש לכם עגלת ביבי גוגר, אתם מרוצים ממנה

• אין לנו

הצבעות: 50 73.5%
  • יש לנו ומרוצים מאד מהעגלה ומהשירות

הצבעות: 16 23.5%
  • יש לנו, מרוצים מהעגלה ולא מרוצים מהשירות

הצבעות: 1 1.5%
  • יש לנו ולא מרוצים כלל

הצבעות: 1 1.5%

• סה"כ מצביעים
    68
  • הוסף לסימניות
שתפו בבקשה מה כדאי מנסיונם???
קל, (מתקפל ביד אחת עדיף)
שיהא אופציה ל טיולון אמבטיה וסל קל (גם לרכב)
כביס
עגלה שתחזיק מעמד.
תודה מראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לכם ללכת לחנות שמביאה כמה שיותר סוגים ולבדוק את הכל ולראות מה הכי מתאים לכם.
שימו לב לצרכים שלכם! (אם אתם הולכים הרבה ברגל,אם אתם נוסעים הרבה באוטובוסים/רכב אם יש לכם הרבה מדרגות וכו')
כמובן שסקר שווקים לפני כן יכול להועיל,אבל צריך לבדוק למה ממליצים לכם על העגלה המסוימת, כלומר מה היתרונות שלה, והאם זה מה שנחוץ לכם.
בהצלחה רבה!
נ.ב. הצבעתי 2 כי היה לנו בעבר את הבייבי ג'וגר, עגלה נוחה מאד, כביסה, נוחה מאד לקיפול, ויציבה.
את העגלה קנינו בחו"ל ולא זכור לי שאחר כך היו לנו בעיות איתה, כך שאין לי כל כך מה לומר על השירות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לכם ללכת לחנות שמביאה כמה שיותר סוגים ולבדוק את הכל ולראות מה הכי מתאים לכם.
שימו לב לצרכים שלכם! (אם אתם הולכים הרבה ברגל,אם אתם נוסעים הרבה באוטובוסים/רכב אם יש לכם הרבה מדרגות וכו')
כמובן שסקר שווקים לפני כן יכול להועיל,אבל צריך לבדוק למה ממליצים לכם על העגלה המסוימת, כלומר מה היתרונות שלה, והאם זה מה שנחוץ לכם.
בהצלחה רבה!
נ.ב. הצבעתי 2 כי היה לנו בעבר את הבייבי ג'וגר, עגלה נוחה מאד, כביסה, נוחה מאד לקיפול, ויציבה.
את העגלה קנינו בחו"ל ולא זכור לי שאחר כך היו לנו בעיות איתה, כך שאין לי כל כך מה לומר על השירות.
תודה רבה
באמת הייתי צריך להוסיף אופציה כזו.. טעות... אבל כעת אין איך להכניס..
אנחנו באמת הלכנו לחנות עם המון מבחר
אבל טבענו בסוגים. החלטנו ללכת בייבי גוגר אבל שמעתי שהיתה פעם יותר אמינה ואחרי זה פחות. לכן שואל מה קורה היום..
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
בעבר ביבי גוגר היו נותנים אחריות מלאה על השלדה לכל החיים, ותיקנו / החליפו כל תקלה.
היום הם מתנערים מכל מה שנחשב "שמוש בלתי סביר"
עליה במדרגות, לדוגמא.
כאילו, נוציא את התינוק, נחזיק אותו ביד אחת ונעלה את העגלה מקופלת ביד השניה?

• הוסף לסימניות
בעבר ביבי גוגר היו נותנים אחריות מלאה על השלדה לכל החיים, ותיקנו / החליפו כל תקלה.
היום הם מתנערים מכל מה שנחשב "שמוש בלתי סביר"
עליה במדרגות, לדוגמא.
כאילו, נוציא את התינוק, נחזיק אותו ביד אחת ונעלה את העגלה מקופלת ביד השניה?
השאלה א. האם זה באמת נשבר, ב. האם יש להם דרך להוכיח שהשתמשנו במדרגות??

• הוסף לסימניות
שלוש אחיות שלי עם עגלה של מוצי
והן מבסוטות ממנה.

• הוסף לסימניות
לי יש בייבי גוגר ואני מרוצה מאד מאד ממנה.
היא עולה במדרגות ויורדת והכל תקין
היא מתכבסת נפלא ונראית כמו חדשה אחרי כביסות
היא קלה ומצוינת במקומות עם 'עלייה' גדולה.

• הוסף לסימניות
הא, וממש אפס תיקונים...
טפו, טפו...

• הוסף לסימניות
יש לנו מאמס אנד פאפס דגם סולה 2.
חיפשתי עגלה שתתקפל ביד אחת, שאפשר להשכיב לגמרי, מספיק רחבה בשטח של הילד. יש עגלות שלא נשכבות אלא כל החלק ישיבה של הילד זז בשלמות למצב שכיבה, לעומת עגלות ששטח הישיבה מחולק לשלוש ואז כשאתה משכיב זה ממש נהיה 180 מעלות, הרבה יותר נוח לילד לדעתי.
גלגלים טובים שלא יתקעו.
שאפשר לקפל את הבסיס עם החלק העליון (בין אם זה שכיבה ובין אם זה ישיבה) ולא צריך לפרק לשתיים.
שתהיה ידית אחת ארוכה ולא שתיים בשביל שתוכל לסחוב ביד אחת לעיתים. (כשזה שתי ידיות נפרדות כמו בטיולון, קשה לשמור על יציבות ולכוון ביד אחת).

אלו הטיפים שזכורים לי, היא לא בשימוש כבר כמה שנים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה