• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי. מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפי ויס;1304534:
אני רוצה לברר על עגלה טובה, אין לי בכלל מושגים, מי יכול לעזור לי מנסיונו?
אני מדברת על עגלה עם כמה מצבים, אמבטיה וטיולון.
בסביבות 2000-2500 שח
וכן, חנות או אתר שאפשר להזמין במחירים מוזלים.
אשמח לשמוע.

אם יש לך את הזמן לפני רכישת העגלה אני ממליצה לך לשבת באופן מסודר ולבדוק מה את מצפה מהעגלה.
הנה רשימת שאלות שיעזרו לך:
1. מה התנאים הסביבתיים של דירתך? מישורים? מדרגות?
2. איך את מתניידת מבחינת תחבורה? רכב פרטי או אוטובוסים. וגם באוטובוסים: איזה? בינעירוני או עירוני? אם רכב פרטי: מה גודל הבאגז'?
3. איזו קומה את גרה?
4. האם יש מעלית בבניין?
5. מה רוחב המדרגות והמעברים בבניין?
וכן הלאה.

שימי לב:
עגלה היא משהו שאמור לשמש אותך ולהיות לך נוח. עגלה לא נוחה תמרוט לך את העצבים מהר מאוד. מהר מאוד מאוד מאוד. גם אם היא יפה משהו שלא רואים.
חשוב אם כן פשוט להחליט מה חשוב ומה פחות. מה הכרחי ומה ניתן לפשרה.
משקל העגלה?
נוחות קיפול?
גודל קטן או גדול?
גלגלים שטסים כי את אחת שבונה הרבה על הליכה רגלית?
יופי? (כן גם זה מותר!)

ואז להתחיל להסתובב ולראות עגלות במו עינייך. אין כמו מראה עיניים.
כמובן טוב לבוא עם המלצות של בעלות ניסיון לגבי דגמים ספציפיים בעיקר לגבי נקודות האיכות והחוזק וכן האמינות הכללית ואיכות השירות.
אבל את הפונקציות שאת - עם נסיבות חייך - דורשת מהעגלה תוכלי פשוט לראות.

למשל אני ידעתי שאין מצב שאקנה עגלה כבדה. כי אני גרה באיזור משופע במדרגות ואני בסה''כ אשה ואין לי בבית גב חילופי.
חוץ מזה - גודל קטן. כי אני מתניידת הרבה באוטובוסים עירוניים צפופים מאוד.
ומזה גם נבע הצורך שלי בקיפול קל ומהיר.
היו דברים שויתרתי עליהם
היו דברים שהיו חשובים לי מאוד.
בסוף מצאתי משהו שמתאים לי. (אגב גם זה לא מושלם).

חשוב לחשוב מראש. לא תתחרטי אם תעשי את זה לאט ומושכל.

• הוסף לסימניות
TAYTAY - אמנם יותר זולה מהתקציב שלך. אבל מעולה. גם טיולון וגם אמבטיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה