עגלת בוגבו בי או סטוקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1406029:
וואו חידשתן לי!
אבל בכל מקרה זה רק בנוגע לעלייה במדרגות ולא בהורדה.

אנחנו הגענו לחנות של בוגבו בהוד השרון לתקן את הידית שהתקלקלה עקב שימוש במדרגות
(אגב, אין בעולם שירות אדיב כמו שהם נותנים! פשוט יודעים לכבד את המותג).

גם אני כרגע הגעתי לאותה בעיה עם הידית וצריכה לתקן:( כמה עלה לך התיקון הזה? (או שאולי זה היה לך עדיין במסגרת האחריות?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1406034:
רותיל'ה בשביל מה יש לך אפשרות לקצר את הידית?
לא דורש הרבה טירחה, את פשוט מורידה את הידית ותופסת מתחת לקליפסים, מאוד קל!!!

זה בכ"א נורא נמוך לי.
יש לי גם מקלרן, אי אפשר להשוות את הנוחות. מקפיצים במדרגות וזהוזה.

אבל גם אני מתה על הבי. אני עולה איתה באוטובוס מקדימה (אם הוא ריק כמובן). עוברת כמו כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;1406057:
גם אני כרגע הגעתי לאותה בעיה עם הידית וצריכה לתקן:( כמה עלה לך התיקון הזה? (או שאולי זה היה לך עדיין במסגרת האחריות?)

הגענו חודש אחרי תום האחריות.
חוץ מזה, קנינו אותה יד שניה אז האחריות פגה בכל מקרה בהעברת בעלות.
כמובן לא הסתרנו את זה מהם מטעמי גזל.

ומה בסוף? התחשבו בצורה יפה מאוד.
האדם שתיקן בפועל ויתר על שכרו מיוזמתו. שילמנו רק על החלק שהוחלף בעגלה.
ובין לבין, כזו נעימות וכזה מאור פנים, פשוט יצאנו מרוצים.

אני חושבת שזה 200 ש"ח תיקון. שילמנו 70.
אבל תבררי איתם, אני לא בטוחה שאני זוכרת טוב: 03-5407999 בוגבו ישראל.

• הוסף לסימניות
אגב שאלה,
ראתי שבאליאקספרס מוכרים גם עגלות, מישהו התנסה בזה?

עגלות יפיפיות במחירים נמוכים וכן העגלות המוכרות כמו היויו והבי במחיר נמוך והמשלוח לפי מה שזכור חינם

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתיקון לבוגבו בי.
בשרות שלהם אומרים שכדאי שאבוא אליהם.
קצת מסובך לי
ידוע לכם עוד אופציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1406148:
אני זקוקה לתיקון לבוגבו בי.
בשרות שלהם אומרים שכדאי שאבוא אליהם.
קצת מסובך לי
ידוע לכם עוד אופציה?

לא יודעת אם יותר קרוב לך, אבל ידוע לי שיש באשדוד אחד שמתקן בוגבוא'ים אם מענין אותך אשאל את גיסתי.

• הוסף לסימניות
אשמח שתבדקי לי
להגיע לבוגבו לא יקרה בזמן הקרוב...

• הוסף לסימניות
sai;
מעניין אותי איפה ניתן להשיג אותה בארה"ב במחיר שציינת-550$,תוכלי לכוון אותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה