נכתב ע"י איכות;1703789:יש למישהו נסיון איתה???
כמו שבתמונה ודאי לא יתנו לך לשים. כי בכל מקרה מה שעולה למטוס [לקבינת הנוסעים] חייב להיכנס או מתחת המושב שלפניך או בתאים העליונים. ואם תעלי למטוס זה על חשבון מטען צד. אין לי מושג מה התמונה הזו אבל היא מטעה!נכתב ע"י איכות;1703788:הבנתי שאת היויו כן אפשר להעלות למטוס משום שהיא פיצית!
אני מחפשת עגלה כזו - אבל יד שניה... וטרם מצאתי...
האם בטיסה עם קונקשין, במידה ויורידו את העגלה לבטן המטוס בכניסה- יוציאו לנו אותה בקונקשן? או שלא לסמוך על זה?כמו שבתמונה ודאי לא יתנו לך לשים. כי בכל מקרה מה שעולה למטוס [לקבינת הנוסעים] חייב להיכנס או מתחת המושב שלפניך או בתאים העליונים. ואם תעלי למטוס זה על חשבון מטען צד. אין לי מושג מה התמונה הזו אבל היא מטעה!
למה שלא תתני שיקחו ממך בכניסה למטוס? הכי פשוט. ואז את יכולה כל עגלה מתקפלת. בשביל מה את צריכה עגלה במטוס. הרי בכל מקרה לא תוכלי לפתוח אותה ולהניח בה ילד וודאי שלא "לטייל" איתה.
צריך לוודא את זה בצ'ק אין. זאת אומרת, הם יעשו מה שתבקשו מהם. רק תוודאי שמסמנים את מה שאת באמת רוצה.האם בטיסה עם קונקשין, במידה ויורידו את העגלה לבטן המטוס בכניסה- יוציאו לנו אותה בקונקשן? או שלא לסמוך על זה?
מה מומלץ?
אשמח לשמוע מניסיון איך להתכונן ומה כדאי.
יש לי עגלת בוגבו ועגלת אחים של ג'וי
טיסה עם ארבעה קטנים בגילאי 0-4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים