דרוש מידע עגלת טיולון.

• הוסף לסימניות
1. מה חשוב לבדוק ולדעת לפני קניית עגלת טיולון?
2. עגלת טיולון מומלצת + הסיבה להמלצה.

• הוסף לסימניות
לי חשוב שיהיה כביס (אבל בקלות, לא משהו שתאורטית אפשר לכבס את זה....) ולא כבד

• הוסף לסימניות
1. מה חשוב לבדוק ולדעת לפני קניית עגלת טיולון?
2. עגלת טיולון מומלצת + הסיבה להמלצה.
1. תלוי לאיזה גיל קונים את הטיולון מתחת שנה או מעל
מביאה לך כמה דברים שיכולים להיות חשובים תלוי מה השימוש
- שליפה קלה לכביסה
- נשכב עד הסוף
- יציבות - שלא יפול אחורה וגם שיהיה אפשר ללכת עם הטיולון ביד אחת למרות שהילד מסתובב וכו או שלא יפול אחורה כשהילד שוכב
- יופי
- בולמי זעזועים
- כובד
- מעצור נח וכן שלא יעצר כשעולים במדרגות
- שהמושב יעלה וירד בנוחות ולא חוט מעצבן
- סל גדול
זה כמה שעלו לי בשלוף תראי אם יש משהו שמציק לך היום בעגלה הנוחכית או מאד נח לך
2. ממליצה על סייבקס ביזי היא דגם מעולה חזקה יציבה נשכבת עד הסוף עם בולמי זעזועים נוחה לילד נשלפת בקלות ממש לכביסה (את הגגון עדיין לא יצא לי לכבס לא בטוחה שאפשר)

• הוסף לסימניות
לי יש עכשיו את הסיבקס ביזי..
פצצה של טיולון!
מאד מרוצה!!
נשכבת עד הסוף..מתקפלת בקלות..
הסל שלה בסדר..
ויציבה!!!

• הוסף לסימניות
הבטרפליי של בוגבו מהממם!
מתקפל ביד אחת, קלה מאד, מתקפלת קטן וחמוד, יוקרתית, נוחה מאד לכביסה, יפה, נוחה לילד מאד יש לה מאריך רגליים ופגוש מובנה, רחבה ואפשר להרדם בה והתינוק לא מרגיש חשוף לרחוב כמו ביויו,[מחזיקה לי ילד שמן בן כמעט שלוש]
גגון גדול, הסל בסדר לא קטן,
נוחה להובלה,
הקטע היחיד זה שהשלדה שלו נהייית ממש מהר עם שריטות [ואם את לוקחת שחור אז יכול להיות דאוי מהר]
ממליצה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה