עגלת יויה

• הוסף לסימניות
מישהו קנה לאחרונה ולא שילם מכס?
כי חבר סיפר לי שהיא קנתה וכשהיא קנתה הוסיפו לה 300 שקל על מכס, כעת היא מנסה לקבל החזר ללא הצלחה.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שזה אפילו אותה חברה מייצרת..

• הוסף לסימניות
דווקא נשבר לי כרגע חתיכה מקדימה- לא קריטי לבטיחות ( אחרי שנרמס באוטובוס מתחת לספסל מתקפל) הייתי שמחה אם יש פרטי התקשרות עם החברה המייצרת (העגלה בת חצי שנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2023763:
מישהו קנה לאחרונה ולא שילם מכס?
כי חבר סיפר לי שהיא קנתה וכשהיא קנתה הוסיפו לה 300 שקל על מכס, כעת היא מנסה לקבל החזר ללא הצלחה.

אני!
קניתי לפני כחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודיתה;2024476:
אני!
קניתי לפני כחודש.

ממי קנית?
כמה עלה סה"כ?
יש לך קישור?
זה מגיע עד הבית?

• הוסף לסימניות
יש לי את החיקוי ואני ממש לא מרוצה
כבר בשבוע ה1 נשבר חלק
הפלסטיק באיכות גרועה
אמנם היא קלה ונוחה ויפה מאוד אך כל יום עלולה להישבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יתוש;1941664:
שילמתי 920 ש"ח (כולל משלוח פדקס), כולל טיולון אפור שחור + צבע נוסף + ניו בורן + מחזיק כוס, מגן יתושים, מגן גשם, כיסוי עור לידית, פגוש קדמי לטיולון, רצועת נשיאה.
וללחוצים שביננו, כן, גם ישבתי על זה - והכל בסדר...

אחרי תקופה רואים הבדל מאוד ברור היויו יציבה והיויה לא!
מניסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1941976:
מהמם!!!
יש לי יויו. נראה לכם אפשר לקנות את החלק של השכיבה בסין של יויה וחלבר על השלדה של יויו שיש לי?
כי יש לי רק טיולון.

נכתב ע"י esttyk;1942035:
תנסי אולי אצל מישהו שיש לו
אני שמעתי שזה לא מתאים

אני קניתי גגון ומזרון לטיולון ומתאים.
שמעתי שגם הסל שכיבה תואם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה טיולון נשכב יותר,
בוגבו החדש או יויו?

• הוסף לסימניות
הקישור לא זמין יתכן שיש טעות האם תוכל לשלוח שוב את הקישור זה יעזור לי מאד תודה רבה
תראו את התאריך ותבינו. הקישורים בעליאקספרס משתנים כל הזמן. צריך לחפש קישור עדכני (ואין לי)
ואני ממליצה למי שיקר לו לקנות שלד בארץ ואת כל השאר באליעקספרסס חוסך כמה מאות אולי אבל מבטל אחריות
(שמעתי ממישהי שעשה. אני לא הייתי עושה את זה הכל פחות איכותי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה