נכתב ע"י עוד אחד;2023763:מישהו קנה לאחרונה ולא שילם מכס?
כי חבר סיפר לי שהיא קנתה וכשהיא קנתה הוסיפו לה 300 שקל על מכס, כעת היא מנסה לקבל החזר ללא הצלחה.
נכתב ע"י יהודיתה;2024476:אני!
קניתי לפני כחודש.
נכתב ע"י יתוש;1941664:שילמתי 920 ש"ח (כולל משלוח פדקס), כולל טיולון אפור שחור + צבע נוסף + ניו בורן + מחזיק כוס, מגן יתושים, מגן גשם, כיסוי עור לידית, פגוש קדמי לטיולון, רצועת נשיאה.
וללחוצים שביננו, כן, גם ישבתי על זה - והכל בסדר...
נכתב ע"י 7880;1941976:מהמם!!!
יש לי יויו. נראה לכם אפשר לקנות את החלק של השכיבה בסין של יויה וחלבר על השלדה של יויו שיש לי?
כי יש לי רק טיולון.
נכתב ע"י esttyk;1942035:תנסי אולי אצל מישהו שיש לו
אני שמעתי שזה לא מתאים
הקישור לא זמין יתכן שיש טעות האם תוכל לשלוח שוב את הקישור זה יעזור לי מאד תודה רבהלפני שבוע הזמנתי ב860 בערך:
http://www.aliexpress.com/item/Slee...asket-cup-holder-mat-armrest/32276746460.html
כולל כיסוי רגליים לטיולון, אביזרי מתנה נ.בורן.
יש לך קישור זמיןהקישור לא זמין יתכן שיש טעות האם תוכל לשלוח שוב את הקישור זה יעזור לי מאד תודה רבה
תראו את התאריך ותבינו. הקישורים בעליאקספרס משתנים כל הזמן. צריך לחפש קישור עדכני (ואין לי)הקישור לא זמין יתכן שיש טעות האם תוכל לשלוח שוב את הקישור זה יעזור לי מאד תודה רבה
בוגבו 170 יויו 130 אין השוואה בכללאיזה טיולון נשכב יותר,
בוגבו החדש או יויו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים