מידע שימושי עגלת מאמס את פאפס - טיולון

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
נשבר לי עגלת הטילון של מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו
מחפשת לקנות בכל צבע אם משהי לא משתמשת (או שנשבר לה האמבטיה... ולא צריכה את הטיולון)
ניתן לפנות במייל
mm0548458122 בגימייל
תודה

מצ"ב תמונה של העגלה מהרשת
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
את יודעת אם הטיולון של סולה גם מתאים?
אם כן יש מצב שיהיה לי מה להציע לך

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
נשבר לי עגלת הטילון של מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו
מחפשת לקנות בכל צבע אם משהי לא משתמשת (או שנשבר לה האמבטיה... ולא צריכה את הטיולון)
ניתן לפנות במייל
mm0548458122 בגימייל
תודה

מצ"ב תמונה של העגלה מהרשתצפה בקובץ המצורף 850199
הסתדרתם?

• הוסף לסימניות
גם לי נשבר הטיולון.
מעניין אם זה בעיה בייצור
נשבר לי החלק שעליו יושבים. פשוט נסדק - נשבר
גם לך אותו המקום?

• הוסף לסימניות
תשלחו לחברה אחותי גם כן עם הדגם הזב החליפו לה פעמיים שילדה!
וסולה לא מתאים לארמדילו

• הוסף לסימניות
n

איך יוצרים קשר עם החברה הזו? גם לנו נשבר חלק בטיולון
דרך החנות שקניתם. אל תותרו. אחותי סבלה המון ועברה הרבה גלגולים אבל כל הזמן שלחו לה חדש לפעמים במחיר סמלי ולפעמים לא. צריך לדעת להתלונן.
ואחותי ממש אוהבת את העגלה ונהנית מאד

• הוסף לסימניות
מה זה מחיר סמלי? כי עבר יותר משנה ואין לי אחריות
זה ממש להחליף את הטיולון. (המושב לא השלד)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש לי למכירה עגלת מאמאס אנד פאפאס מהממת בצבע ירוק גינס 2 החלקים במצב מצוין

• הוסף לסימניות
בס"ד

מעניין איך הטיולונים של חברות אחרות,
כולן פה אומרות שמאמאס אנד פאפאס נשבר הטיולון..

• הוסף לסימניות
לי נשברה הידית בחלק החיבור לשאר חלקי השילדה

• הוסף לסימניות
לי נשבר המוט בין הגלגלים
אשמח לקנות שלד של העגלה דגם ארמדילו
אם יש למשהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה