עגלת מקלרן

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע היכן ניתן לתקן עגלות מקלרן באזור ב"ב???

קניתי את העגלה בחו"ל והמעצור שלו נשבר לי:(

• הוסף לסימניות
תיקון עגלה

אים אני לא טועה בר"ח ירושליים אחרי העירייה לכוון רמת גן ,יש מתקן עגלות תבררי שם אים זה מקלרן.

• הוסף לסימניות
יש עכשיו אחד שמוכר עגלות מקלרן במחיר מטורף הוא מפרסם כל יום בעיתון המודיע
ויש אחריות מהיבואן כיסוי גשם מתנה ומשלוח חינם
המספר שלו 0573-150-200

• הוסף לסימניות
אם כבר מקלרן,
מי יודע היכן ניתן להשיג מקלרן תאומים בצבע שחור?
(ניסיתי בהמון חנויות ועדיין לא מצאתי ואני יודעת שקיים כזה דבר)

• הוסף לסימניות
אם כבר מקלרן,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמני;493572:
יש עכשיו אחד שמוכר עגלות מקלרן במחיר מטורף הוא מפרסם כל יום בעיתון המודיע
ויש אחריות מהיבואן כיסוי גשם מתנה ומשלוח חינם
המספר שלו 0573-150-200

ניסית להתקשר למס' הנ"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;494351:
אם כבר מקלרן,

לפני שאת קונה תשאילי ממשהו ותנסי ללכת עם זה...
אח"כ תחשבי פעמיים.

• הוסף לסימניות
ברחוב ראב"ד 26 יש אחד שמתקן עגלות הוא פתוח כל יום בין 11-3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה