עגלת סילבר קרוס, דגם D3

• הוסף לסימניות
אחרי כל הדיונים על העגלות, הייתי בחסדי שמואל ושם המליצו לי על העגלה הזו. למישהי יש נסיון איתה? היא טובה? הם אומרים שהיא טובה כמו הפג סוויטש.
כרגע הם מוכרים אותה ב-2000 ש"ח כולל כיסוי לרגליים, כיסוי לגשם, עריסה רכה וסגורה- שהופך אותה לכמו אמבטיה, תיק וכו'. שווה?

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה לתיאור שלך. (דגם פריו-יו)
והעגלה טובה וחזקה. נוחה לאם ולתינוק.
וזה בהחלט מחיר טוב.

תהנו.

• הוסף לסימניות
תקוה, בזמנו העלית תמונה של העגלה שלך וזה לא בדיוק אותו דבר.
לדעתי שלך טובה יותר מן ה D3. אם כי לא יושבת בדיוק על אותה קטגוריה.

בכל אופן, יש לי את ה D3 אז אני יכולה לומר מכלי ראשון:
אני לא מספיק מרוצה על אף שאני מכירה נשים שמרוצות מאוד.
היא די כבדה. 12.5 ק"ג (כך היה בדגם שלי לפני שנתיים. לא יודעת מה היום)
לשם השוואה את יכולה למצוא עגלות מעולות ב 8 ק"ג. וזה ממש משמעותי.
עגלות אחים לדוגמא, שאמורות להכיל שניים, שוקלות 15-16 ק"ג. מזה תביני שהיא (עגלת יחיד) ממש מהכבדות.
הבעלים לא מסתבכים עם הכובד. בעלי הניף אותה בחנות ביד אחת וקבע שהיא בסדר גמור.
אני כמעט נקרעתי בכל עליה לאוטובוס...
הקיפול שלה די מסורבל וממש לא קליל.

מה שכן, היא עגלה מאוד מאוד מושקעת עד הפרטים הקטנטנים.
יפה בסה"כ, עם כל מיני פינוקים לתינוק שהם לא בסיסיים, אבל כשיש אותם זה כיף.
היא מותג רציני, יש לה אבא. היא איכותית מאוד. נוסעת מדהים!

תכלס, העפתי אותה לבוידעם כשמלאו לבני שישה חודשים וקניתי טיולון קל ונוח.
פה ושם, כשגלגליו נשברים אנחנו מוציאים את הסילבר קרוס, והבחור מתרווח בה כמו במרצדס.
אחרי הכל היא טובה מאוד.
אבל הקטע של הכובד משמעותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה