'עגלת תאומים' המלצות? מחירים?

• הוסף לסימניות
לי יש עגלת תאומים עם אפשרות לאמבטיה או סלקל בצד אחד של חברת בריטקס
עגלה חזקה נוסעת טוב כמעט ולא מרגישים אותה בנסיעה
העגלה עצמה עולה 1,500
האמבטיה או סלקל + מתאמים עולה בסביבות 750 ש"ח
החיסרון שהיא לא כל כך צרה אבל בינתיים עוברת לי בכל מקום
וכן רק סלקל או אמבטיה של החברה הזו מתחברים
אני מאוד מרוצה עגלה יפה קיפול ביד אחת
מושבים מרווחים

• הוסף לסימניות
יש לי כבר שנה וקצת עגלת בייבי מונסטרס. יפה כמו חדשה. ממש לא כבדה כמו המאונטיין, סל גדול, עוברת בכל מקום!! גם כאלה שאני בטוחה שאין סיכוי.
חסרונות: כמו המאונטיין באגי - המושבים צרים. בכללי זה בסדר אבל בחורף עם הסוודר והמעיל וכל הנפח - בן השנתיים שלי לא נכנס ברוחב הכתפיים והיה יושב מעט באלכסון.

בגדול אומרים שהבייבי מונסטרס זה שידרוג של המאונטיין באגי. עולה בסביבות מאתיים ש''ח יותר.
זה נראה שדרוג . תכננו לקנות מונסטרס
בפועל בחנויות אמינות הומלץ לנו על המאונטיין הרבה יותר עמידה וכביסה

• הוסף לסימניות
יש לי מאונטיין באגי ומוכרחה לציין שהבד שלה נוטה להקרע בתוך תקופת האחריות ולא כלול בה.
בדקתי את זה אצל כמה וכמה אנשים, אמנם ניתן לתיקון במכונת תפירה ביתית.... אבל אחרי שהיה לי שימוש גם בבייבי גוגר יחיד לא הבנתי למה לא מייצרים במאונטיין בדים חזקים דיים.....

• הוסף לסימניות
זה נראה שדרוג . תכננו לקנות מונסטרס
בפועל בחנויות אמינות הומלץ לנו על המאונטיין הרבה יותר עמידה וכביסה

דווקא התרשמתי ההפך.
המונסטרס הייתה הרבה יותר יציבה והבדים היו פחות סמרטוט מהמאונטן באגי שראיתי סביב.

• הוסף לסימניות
דווקא התרשמתי ההפך.
המונסטרס הייתה הרבה יותר יציבה והבדים היו פחות סמרטוט מהמאונטן באגי שראיתי סביב.
תלוי כמה שומרים
הבדים של מונסטרס יותר סטרצ'ים ונקרעים יותר מהיר אם כי הצבעים ממש יפים..
לנו העגלה של מאונטיין נשמרה מדהים כולל כיבוס כללי כמה פעמים במשך 3 שנים ונחטפה כיד שניה...

• הוסף לסימניות
אין מצב שתינוק ישן במאונטין באגי בקיץ (ואפילו גם בחורף)
העגלה לא מאווררת ומזיעה מאדדד.
חוץ מזה - עגלה מצוינת.
נוסעת מעולה, קלילה. (לא מעלה הביתה אז לא ידוע לי כובדה במדרגות)
הבדים - אחרי שימוש מסיבי של 4 + שנים במצב ממש טוב.

• הוסף לסימניות
אין מצב שתינוק ישן במאונטין באגי בקיץ (ואפילו גם בחורף)
העגלה לא מאווררת ומזיעה מאדדד.
חוץ מזה - עגלה מצוינת.
נוסעת מעולה, קלילה. (לא מעלה הביתה אז לא ידוע לי כובדה במדרגות)
הבדים - אחרי שימוש מסיבי של 4 + שנים במצב ממש טוב.
הוספנו ריפוד נושם ולילדים היה ממש נעים.בכל מקרה לא מרדימה להרבה זמן ילדים בעגלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה