- הוסף לסימניות
ממש!בייבי מונטאס מדהימה.
ממש כיפי לחכת איתה
יציבה, נוחה
כיף
וצרה
ממש!בייבי מונטאס מדהימה.
ממש כיפי לחכת איתה
יציבה, נוחה
כיף
וצרה
האיזי טווין מכניסה בכיס את הניאו.כמעט הייתי סגורה על האיזי טווין
והיום מישהי שיש לה אמרה לי שהיא לא מרוצה, החיבורים לא ממש טובים, הגגון מתפרק, אין מזרן
והיא המליצה לי על הניו
הכניסה אותי להתלבטות רצינית
אשמח לדעת מניסיון למי שיש את איזי טווין 4 ומי שיש לה את ניו
תודה
אני הייתי מאד מרוצה מהאיזי טווין.כמעט הייתי סגורה על האיזי טווין
והיום מישהי שיש לה אמרה לי שהיא לא מרוצה, החיבורים לא ממש טובים, הגגון מתפרק, אין מזרן
והיא המליצה לי על הניו
הכניסה אותי להתלבטות רצינית
אשמח לדעת מניסיון למי שיש את איזי טווין 4 ומי שיש לה את ניו
תודה
מאיזו בחינה היא יותר איכותית?איזי טווין 3 חזקה יותר מה-4 והרבה יותר איכותית.
אני רוצהכדאי לך לראות את זה במציאות.
תודהיש עגלת יחיד שמתחברת לתאומים עם מגנט
מבחן המציאות.מאיזו בחינה היא יותר איכותית?
הדגם הישן טוב יותר מהחדש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים