יועצת נישואין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עריסה/עגלה שיש בבית חולים או בבית החלמה
מוכרים דבר כזה
או שזה רק לבתי חולים ?
מוכרים דבר כזה
או שזה רק לבתי חולים ?
יכול להיות נח אם כי קצת מפחיד אותי. הם לא נראות לי מספיק יציבות לבית עם עוד 2/3/4 זעטוטים שמסוגלים לנסות לטפסומה החסרון של דבר כזה בבית ?
כי זה יכול להיות מאוד נח לפחות לחודשים שלש ראשונים
אין לי כעת אפשרות לשלוח הודעותמכירה מישהי מבני ברק שלכל לידה היא היתה לוקחת עריסה כזו מגמ״ח.
פרטים באישי.
אולי מישהי מפה תתכתב איתי באישי ותשלח לך?אין לי כעת אפשרות לשלוח הודעות![]()
לא זכור שזה עשה רעש, ובכל מצב זה היה רק בחדר שינה עם השגחה צמודה.מקווה שאין שכנים שגרים מתחתיך או לחלופין שהרצפה שלך בבית מרופדת בשטיחים.
זה עושה רעש רציני בגרירה.
מכירה מישהי מבני ברק שלכל לידה היא היתה לוקחת עריסה כזו מגמ״ח.
פרטים באישי.
צרי איתי קשר באישי, אשמח לעזורשלום לך,
אני ממש מחפשת בנרות כזו עריסה
וקפץ לי השרשור - יכולה לומר לי מאיפה אני יכולה להשיג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים