דרוש מידע עגלת תינוק מתלבטת בין 2

• הוסף לסימניות
לאחר ברורים רבים הגעתי ל2 עגלות אשמח לשמוע מה מומלץ יותר.
סייבקס מיוס או מאמאס אנד פאפאס?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש סייבקס מרוצה מאוד!
עגלה קלילה, צרה, נוחה לקיפול.

• הוסף לסימניות
אני גם עם סייבקס מיוס 2
חוץ מזה שהיא מהממת בעיני, היא נוחה, צרה (מאד!) ונוחה לקיפול.
כל מי שהרים אותה התפלא כמה היא קלה (אנשים עם בוגבו למשל).
אני מאד מרוצה גם מכך שיש אופציית שכיבה מלאה (כמעט) הבת שלי יכולה לישון בה מעולה :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מניסיון של סייבקס אז ככה:
מצד אחד היא יפיפייה קלילה אלגנטית ונוחה.
מצד שני לאחר שימוש מסיבי של כשנה פלוס היא כבר הייתה צריכה תיקונים קלים פה ושם, ואיך אומרים, כבר איבדה את הברק...
אני חושבת שלא הייתי קונה אותה שוב אבל לשיקולך, כי מבחינת שאר הפרמטרים באמת אין עליה...

*עריכה. כמובן, סייבקס מיוס.

• הוסף לסימניות
עם רכב?
מאוד משמעותי
המאמאס אנד פאפאס מהממת
אני מעמיסה עליה שקיות בצדדים והיא נוחה ויציבה מאוד!
מתאימה לי לאוטובוסים עירוניים והליכה בנוחות
לא מתאימה לרכב כי הקיפול שלה גדול ותופס הרבה מקום
ולא מתאימה להרבה מדרגות כי היא ממש כבדה

• הוסף לסימניות
מיוס חד משמעית. מדהימה ונוחה השתמשנו רק בשנה הראשונה. יש לה נטיה לקבל שריטות בקלות וסל קטן זה חסרונות
האמת שלאורבו יש אותם חסרנות עם סל טיפה יותר אבל עדיין קטן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך המיוס מבחינת עמידות? איכות? יש הרבה תיקונים?

לאחר נסיון בלבד, מי יכול להמליץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה