דרוש מידע עגלת תינוק- ספורט ליין פולד 2024

• הוסף לסימניות
שלום לקראת לידה ב"ה
ורציתי לשאול על עגלת ספורט ליין פולד 2024.
אשמח לשמוע חוות דעת על העגלה ( במיוחד למי שיש לה ניסיון איתה )
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם זו של 2023.
קלילה ונוחה בנסיעה, גמישה מאד.
אצלנו נשברה השלדה והיינו צריכים לשלם על תיקון (כ200 ש"ח). אמרו לנו שזה בגלל שהעלנו במדרגות...
לי מפריעה יכולת הבלימה שלה, באוטובוסים היא בהחלט מתגלשת בנסיעה. בנוסף, בגלל הקלילות שלה - יש סכנת התהפכות כשהנהג מתפרע או בסיבובים חדים (אני מקפידה להיות צמודה אליה בנסיעה, מה שאומר שכמעט אי אפשר לשבת. קרה לי פעם שמישהי החנתה לידי והלכה לשבת ואני ועוד אחת הצלנו לה בשניה האחרונה את הילדה...)
נקודה נוספת - הפולד קומפקטית מאד, אבל זה על חשבון המימדים של האמבטיה והטיולון. הבן שלי יחסית גדול לגילו, נאלצנו להעביר אותו לטיולון בגיל שלושה חודשים וקשה להגיד שהיום (עוד מעט שנתיים) נוח לו בטיולון.
חוץ מזה עגלה נוחה, הילד יַשן גם בטיולון בלי בעיות. שכיבה מלאה. שלדה מתקלפת ממש בקלות (אבל זה בהרבה עגלות היום), לפעמים יש קשיים בקיפול, עניין של מיומנות (ואם יש גשם והאדמה בוצית - אל תצפי שהעגלה תצא מזה בשלום)
אם יש פרטים נוספים שחשוב לך לדעת - תצייני.
(אגב, המודלים של ספורטליין של 2022 היו חזקים יותר. אז לא יודעת מה עם 2024...)

• הוסף לסימניות
יש לי 2024
נהנית מאד
הבן שלי למרות שהוא גבוה היה באמבטיה עד גיל 7 חודשים
איכותית קומפקטית ויפה
כל החלקים נשלפים בקלות לכביסה
כן צריך להזהר משריטות בחלק הקדמי
אבל סה"כ מדהימה

• הוסף לסימניות
נקודה נוספת - הפולד קומפקטית מאד, אבל זה על חשבון המימדים של האמבטיה והטיולון. הבן שלי יחסית גדול לגילו, נאלצנו להעביר אותו לטיולון בגיל שלושה חודשים וקשה להגיד שהיום (עוד מעט שנתיים) נוח לו בטיולון.
וואו
כי יחסית לעגלות אחרות שהשוונו (סייבקס מיוס, פג-פרגו, בוגבו, יויו, ועוד איזה עגלה לא מוכרת שלא זוכרת את שמה) האמבטיה וגם הטיולון היו גדולים יותר בספורט ליין פולד.

שלום לקראת לידה ב"ה
ורציתי לשאול על עגלת ספורט ליין פולד 2024.
אשמח לשמוע חוות דעת על העגלה ( במיוחד למי שיש לה ניסיון איתה )
תודה!
יש לי כנראה את 2023 מרוצה ממנה מאוד. מהנוחות של התינוק, קלות הניקיון, והחוזק שלה.
(עולה כל יום 5 קומות)

• הוסף לסימניות
וואו
כי יחסית לעגלות אחרות שהשוונו (סייבקס מיוס, פג-פרגו, בוגבו, יויו, ועוד איזה עגלה לא מוכרת שלא זוכרת את שמה) האמבטיה וגם הטיולון היו גדולים יותר בספורט ליין פולד.
לא יודעת איך 2024, או שמדובר בדגם אחר... בפולד 2023 האמבטיה ארוכה וצרה. לתינוק גבוה זה לא קריטי, לתינוק שמן - הבדל משמעותי (אצלנו היה גם גבוה וכשהיינו מרימים את העגלה היה "נבלע" בפנים. הרוחב היה בעייתי לנו. ובשביל שתביני גודל, הוא תמיד היה מידה וחצי - שתיים מעל הגיל שלו בחודשים. הוא בן שנה ו9 ונראה כמו בן 3 שצריך חלאק'ה דחוף)
הטיולון - הרגליים קצרות, שמת לב לזה? אין הרבה מקום לשים את הגוף. שוב, יכול להיות שזה בגלל שהוא גבוה ושמנמן, אז תמיד העגלה הייתה נראית קטנה עליו. חברה אמרה לי את הנקודה הזו לפני שקניתי, אבל בגלל שלא הייתה לי סיבה גנטית לחשוב שהוא יהיה גדול - קניתי בכל זאת. וכמובן הצטערתי...

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי קנתה לפני כחודשיים עגלה כזו
בינתיים ממש מרוצה
לא בטוחה שחודשיים זה מספיק נסיון

• הוסף לסימניות
מנסיון עם דגם של 2023,
עגלה יפה ונוחה, הקיפול ממש נוח ביד אחת, הפתיחה גם אפשרית ביד אחת אבל קצת יותר מורכבת
[נסעתי איתה תקופה ארוכה יום יום באוטובוס בין עירוני עם תינוק]
האמבטיה מרווחת ומאווררת כמו בכל הדגמים של ספורט ליין, הטיולון קצת צר ואין לו "קירות" בצדדים וזה קצת הפריע לי.
השלדה מרגישה קצת חלשה, אם את תולה שקית/תיק קצת כבד מאחורה - אין שיווי משקל
והיא לא מיועדת לעליה וירידה במדרגות, כך שאם את משתמשת קבוע במדרגות אני לא ממליצה, אא"כ את מעוניינת להוציא את התינוק ולהעלות את העגלה מקופלת.

יש לי ניסיון עם זו של 2023.
קלילה ונוחה בנסיעה, גמישה מאד.
אצלנו נשברה השלדה והיינו צריכים לשלם על תיקון (כ200 ש"ח). אמרו לנו שזה בגלל שהעלנו במדרגות...
קרה לי גם, בדגם של 2023.
איזה סוג שבר קרה אצלכם? אצלי הידית כולה נשברה ונשארה אצלי ביד ותוך כדי העגלה מתגלגלת במדרגות...
בשירות לקוחות התנערו ואמרו שאין אחריות על העלאה במדרגות.
בכל אופן זה לא משהו שאמור לקרות בשום עגלה, לדעתי היה באג בייצור של השלדה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך 2024, או שמדובר בדגם אחר... בפולד 2023 האמבטיה ארוכה וצרה. לתינוק גבוה זה לא קריטי, לתינוק שמן - הבדל משמעותי (אצלנו היה גם גבוה וכשהיינו מרימים את העגלה היה "נבלע" בפנים. הרוחב היה בעייתי לנו. ובשביל שתביני גודל, הוא תמיד היה מידה וחצי - שתיים מעל הגיל שלו בחודשים. הוא בן שנה ו9 ונראה כמו בן 3 שצריך חלאק'ה דחוף)
הטיולון - הרגליים קצרות, שמת לב לזה? אין הרבה מקום לשים את הגוף. שוב, יכול להיות שזה בגלל שהוא גבוה ושמנמן, אז תמיד העגלה הייתה נראית קטנה עליו. חברה אמרה לי את הנקודה הזו לפני שקניתי, אבל בגלל שלא הייתה לי סיבה גנטית לחשוב שהוא יהיה גדול - קניתי בכל זאת. וכמובן הצטערתי...
השוותי את הדגמים של 2023 אולי גם 2022 אם היה בחנות וודאי לא 2024 :)

(קנינו את זה כי מצד אחד זה קומפקטי מצד שני המקום של התינוק היה גדול יותר מכל שאר העגלות שבדקנו שם בחנות. התינוק שלי בן שנה ו8 אבל קטן בגוף ככה שזה אפילו יותר גדול ממה שציפינו, העברנו מהאמבטיה לטיולון בגיל 8 חודשים והוא היה יכול להיות שם בכיף עוד חודש-חודשיים)

אצלי הידית כולה נשברה ונשארה אצלי ביד ותוך כדי העגלה מתגלגלת במדרגות...
:eek:
מה עם התינוק?

• הוסף לסימניות
לי יש את הדגם של 2024.
ואני ממש מרוצה!!!
העגלה קומפקטית וצרה עוברת בכל מקום .
ולמרות זאת לתינוק ממש נח שם.
אני עולה ויורדת איתה המון קומות והיא ממש יציבה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענתה אתן ממש עוזרות לי.
אני באמת מנסה להבין את הקטע של העליה במדרגות, אם יש לי קומה אחת כמה זה בעיתי?
כי המוכרת ממש לא המליצה לי ואמרה לי שזו עגלה לא חזקה ונשברת במדרגות.
ולבנתיים אני שומעת מפה דוקא חוות דעת טובות.

• הוסף לסימניות
קרה לי גם, בדגם של 2023.
איזה סוג שבר קרה אצלכם? אצלי הידית כולה נשברה ונשארה אצלי ביד ותוך כדי העגלה מתגלגלת במדרגות...
בשירות לקוחות התנערו ואמרו שאין אחריות על העלאה במדרגות.
בכל אופן זה לא משהו שאמור לקרות בשום עגלה, לדעתי היה באג בייצור של השלדה.
הידית נשברה בצד אחד בירידה במדרגות... צודקת, לא אמור לקרות בשום עגלה, ואם קורה - אמורים לתקן, לא להתנער.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענתה אתן ממש עוזרות לי.
אני באמת מנסה להבין את הקטע של העליה במדרגות, אם יש לי קומה אחת כמה זה בעיתי?
כי המוכרת ממש לא המליצה לי ואמרה לי שזו עגלה לא חזקה ונשברת במדרגות.
ולבנתיים אני שומעת מפה דוקא חוות דעת טובות.
אנחנו גם עם קומה אחת. ונשברה. דגמי 2022 היו יותר מאסיביים.

• הוסף לסימניות
מה עם התינוק?
היה קשור בחגורה כמו שצריך ולכן נשאר צמוד לעגלה ולא עף ממנה, והיא ריפדה את הנפילה.
מכה אדירה באף עם המון דם... מבהיל מאד אבל ב"ה הרבה פחות חמור ממה שיכול להיות.
סיוט שאני לא מאחלת לשום אמא.
מבחינת מדרגות - היה מדובר בקומה ראשונה, לא שימוש שוחק בכלל. עגלות אחרות מחזיקות מעמד הרבה יותר מזה.
וכן כשהידית נשברה היא הייתה על המצב הכי פתוח שלה, אולי זה גם השפיע איכשהו.
יש מצב שרק 2023 בעייתי, ובהמשך הם חיזקו ושיפרו את הדגם.

בכללי העגלה היתה לי טובה, וייתכן שאשתמש בה שוב בזהירות לילד או שניים בגיל הקטן ממש לפני שהם נהיים כבדים... כי יש לה את המעלות שלה.
אבל לא מסוגלת להמליץ לקנות אותה...
עגלה צריכה להיות איכותית ומסיבית ולא מסכנת את הילד בשום מצב.

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע על הצבע מוקה בעגלת הספורט ליין?
מעניין אותנו סוג הצבע אם זה צבע כמו האפור שהוא קצת מגורד כזה
או שזה כן צבע יותר חלק

• הוסף לסימניות
וואו אני ממש בהלם ממה שאתן מתארות כאן על הדגמים האחרונים של ספורט ליין...
לי היה אמנם את דגם cielo xl של שנת 2020 אבל היא היתה כמו 4X4 ששימשה 3 ילדים עם טיולים בצפון שכוללים הליכה על אבנים, עליה במדרגות 2 קומות יום יום והיא עדיין חזקה ברמה שהיא עוברת לידיים אחרות להמשך שימוש :)
עכשיו לקראת לידה הבאה, חשבתי לגוון ולקנות את הדגם פולד ואני ממש מאוכזבת מהתגובות כאן, ועוד החלטתי לברר תגובות אחרי שאחד המוכרים לא המליץ עליה בכלל ואמר שחלק מהעגלות חזרו אליו לתיקון.. אם לא היינו שואלים אותו כנראה הייתי קונה אותה ומתאכזבת כמוכן.
חשבתי שעם השנים החברה משדרגת את המוצרים שלה ולא להיפך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....