דרוש מידע עדינה פרצובסקי - משהו מכיר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לקבל מידע על המטפלת עדינה פרצובסקי
האם היא מתאימה ללוות משהי בתקופה מורכבת מאוד מבחינה זוגית? יש משהי שהייתה אצלה ויש תוצאות?
היא מכילה? חמה?

• הוסף לסימניות
יש לי מידע
תכתבי לי באישי, אין לי הודעות פרטיות

• הוסף לסימניות
יש לי מידע
תכתבי לי באישי, אין לי הודעות פרטיות
הי
אין לי אפשרות לכתוב באישי
בדיוק קיבלתי עליה גם המלצות בשביל מישהי שבקשה ממני לשאול
אשמח ממש אם תוכלי לכתוב לי למייל shiragrinboimגמייל
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לקבל מידע על המטפלת עדינה פרצובסקי
האם היא מתאימה ללוות משהי בתקופה מורכבת מאוד מבחינה זוגית? יש משהי שהייתה אצלה ויש תוצאות?
היא מכילה? חמה?
הי, אם קבלת מידע משמעותי לגבי המטפלת הנ"ל, אשמח גם לדעת. איך אפשר לתקשר איתך? תודה

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי, קבלתי עליה המלצות טובות מאד.

• הוסף לסימניות
א. תודה
ב. אם יש מידע ממישהו/י שטופל אצלה- זה יעזור לי, כדי לקבל מענה על שאלה ספציפית.
בתודה מראש
שאלתי את אחת הממליצות, הסכימה לשוחח איתך.
אשלח לך פרטיה באישי.

• הוסף לסימניות
שמעתי מכמה המלצות ממש טובות!\
להבנתי לא הסגנון החם אבל מאד מאד מאד מקצועית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה