אלמוג טלולקר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שינתי חחחחחמתכנן.. ולא מתחנן.. נכון?
רעיון נהדר ומיוחד.
שינתי חחחחחמתכנן.. ולא מתחנן.. נכון?
רעיון נהדר ומיוחד.
הירדמות זה בד"כ לא בשליטה של אברךואם אני אומר לך שהמשכורת שאני מתכנן הוא בערך 1200 עד 1500 ש"ח לחודש,
האם בכל זאת תרדם או תהפוך לבייביסיטר???![]()
בע"ההירדמות זה בד"כ לא בשליטה של אברך
ביביסיטר אם בתקנון יהיה כתוב שאסור אז לא אעשה אם לא יהיה כתוב אז הילדים ישנים מקסימום מישהו יתעורר אני נותן בקבוק או מחליף טיטול
נ.ב. אם המלגה (?) תהיה 1200 + אז יהיה לך זכות גדולה ואני מקנא בך אבל זה מצריך משאבים גדולים
מתי מתחיל?בע"ה
זה קשה, כי צריך מעכב היינו מבחנים ושיש לך הרבה אברכים וכל אחד עם לימוד שונה, זה קשהרעיון נוסף, לבקש מכל אברך בתחילת חודש שיתן תוכנית מה ברצונו ללמוד (הספק) ובסוף החודש לדווח כמה הוא הספיק מתוך זה.
אשמח לקבלמצטרף למברכים.
אני זוכר שכשנפטר מרן הרב שך ערכו עצרת מספד מרכזית בכולל חזון איש. ומרן הגרמ''י ליפקוביץ זצ''ל דיבר שם חזק מאד על הלימוד בבית.
אם מעניין אותך יש לי מסתמא דרך להשיג תמלול הדברים, וכן מעוד גדולי ישראל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים