לפי מה שהבנתי מאחת הפקידות בלשכת התעסוקה,ב"אזור אישי" לא מוזכרת מילה על התייצבות קרובה או רחוקה??
איפה באיזור האישי מופיע שיכנס כסף ?התייצבתי ביום חמישי, ועכשיו רשום באתר של ביטוח לאומי שביום חמישי בעז"ה ייכנס הכסף.
כנראה צריכה להתייצב.אני לא קבלתי החודש![]()
בתשלומים.אי
איפה באיזור האישי מופיע שיכנס כסף ?
אני לא קבלתי החודש![]()
אני הייתי בחמישי בעלי היה בראשון,כל אלו שהתייצבו השבוע, האם התעדכן לכם באתר הביטוח הלאומי לגבי צפי תשלום
אמרו שבחמישה ימים האחרונים של חודש מאי ירד אחוז האבטלה,
לכן מורידים על 5 ימים
מוזר, אני רואה בדיוק כך באתר וקבלתי תשלום על חודש חמישי (לא בדקתי בפועל בחשבון אני רואה באתר של ביטוח לאומי)לפי מה שהבנתי מאחת הפקידות בלשכת התעסוקה,
אמנם לא נרשם זימון, אבל כן יש משמרת התייצבות
צפה בקובץ המצורף 908429
וזה נקרא הזמנה מבחינתם.
אבל הגעתי ללשכה, ברוך השם לא המתנתי הרבה, ומיד אחרי שאמרתי שאין לי הודעות לא שאלה יותר מידי שאלות, ואישרה לי גם את החודש החמישי, אמנם בנתיים לא רואה באתר הביטוח הלאומי, נקווה שיהיה בסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים