עדכון!! וינדוס 10 גירסה חדשה 10586

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בסוף עשיתי הפעלה מחדש במצב בטוח וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריה ענק;2067698:
קיבלתי הודעה על עדכון גירסה חדשה 10586
שיעודכן בהפעלה מחדש
אבל בפועל זה לא קורה גם אחרי 10 הפעלות מחדש
והבקשה להפעיל מחדש את המחשב נמצאת תמיד תלויה ועומדת.
האם יש עוד מישהו מנטפרי שנתקל בזה?
האם בכלל זה קשור לנטפרי?
לרגע זה הסתדר לי ושוב זה חזר
ממש צרות צרורות
בכל יום ווינדוס כופה עלי הפעלה מחדש כדי להתקין את העדכון הנזכר
ובפועל הוא לא מתקין אותו.
זה מאוד מתסכל אותי לפתוח בכל יום את 20 הקבצים שאני עובד בהם מחדש
הבו לי עצה בבקשה
ניסיתי להגדיר שלא יפעיל מחדש אוטומטי אלא יבקש תזמון ולפעמים זה עוזר רק לדחות בעוד יום ולפעמים לא
ביתיים זה לא נראה קשור לנטפרי שהרי הוא מודיע שהעדכונים כבר נמצאים במחשב ורק צריכים התקנה

• הוסף לסימניות
יצא גירסה חדשה 1607
מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
איך אני יודע איזה גירסה יש לי (בתוך וינ' 10)? ואיך מורידים את החדשה?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;2201864:
איך אני יודע איזה גירסה יש לי (בתוך וינ' 10)? ואיך מורידים את החדשה?

תודה!

לחץ על מקש וינדוס + R. הקלד winver ולחץ אנטר.
כעת יופיע לך גירסת מערכת ההפעלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליץ על נטפרי בכל פה
מכיוון ומדובר בחסימה שהיא לא על הראוטר יש צורך בVPN

• הוסף לסימניות
למבינים,
בעדכון החדש ניתן להריץ (גירסת בטא) טרמינל של לינוקס(אובונטו) על המערכת הפעלה

• הוסף לסימניות
זה לא יורד אוטמטי בעדכונים?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Windows10Upgrade28084.rar
    5.1 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קורה גם לכם? משתמשים מתלוננים על קריסות בחלונות 10 אחרי העדכון, ומיקרוסופט מבטיחה לעזור
מאת אייל לנצמן -17/08/201627
משתמשים התלוננו כי עדכון השנה של חלונות 10 הקפיא את המחשב שלהם – ובמיקרוסופט פתחו דיון תמיכה המוני בתגובה

חלק מהמשתמשים שהתקינו את עדכון השנה של Windows 10, שהופץ בתחילת החודש, סבלו בשבוע האחרון מקפיאות פתאומיות בזמן שימוש סטנדרטי במחשב. מסתבר שהבעיה מתרחשת ספציפית אצל משתמשים שהתקינו את מערכת ההפעלה שלהם על כונן SSD, והשתמשו בכונן קשיח נוסף שעליו איחסנו את שאר הקבצים.

מיקרוסופט פתחה בתגובה דיון בפורום התמיכה שלה, בו פירטה את הבעיה ועדכנה את ציבור המשתמשים על ממצאיה. לרוע המזל, לא מצאה פיתרון חד משמעי עד כה, לכן הציעה לחזור בינתיים לגרסה הקודמת של המערכת.

ניתן לחזור לגרסה שלפני העדכון עשרה ימים לאחר התקנתו, ויש שתי דרכים לעשות כן. ניתן לעשות זאת ע"י לחיצה על מקש Shift ובחירה באופציית Restart בתפריט ההתחל. לאחר מכן יש לבחור ב-"Go back to the previous build". האפשרות השניה היא היא להיכנס ל-Safe Mode מאותו התפריט ולבחור בחזרה אחורה דרך פונקציית העדכונים בלוח הבקרה.

מיקרוסופט גם דיווחה כי קהילת המשתמשים מצאה פתרונות יצירתיים יותר, שהוכחו כיעילים עבור חלק מהמשתמשים שנתקלו בבעיה. כדאי לנסות ליצור משתמש שני על המחשב באמצעות Safe Mode, להיכנס אליו, ולאחר מכן לחזור אל המשתמש הראשי. ייתכן שגם הסרה של תוכנת אנטי-וירוס שאינה מעודכנת והתקנתה מחדש עשויה לעזור.

עדכון השנה של "חלונות 10" (קרדיט: מיקרוסופט)
עדכון השנה של "חלונות 10". האם עדכנתם? (קרדיט: מיקרוסופט)
החברה נעלה בינתיים את השרשור המקורי, שזכה ללמעלה מ-700 תגובות, ומבטיחה לעדכן את הפוסט הראשי כשתמצא פיתרון. אנו מקווים שהעדכון שלכם עבר בהצלחה, אם אכן בחרתם לעדכן את המערכת החודש.

מקור
https://hwzone.co.il/קורה-גם-לכם-משתמשים-מתלוננים-על-קריסות/

• הוסף לסימניות
המחשב שלי השתבש לגמרי אחרי העדכון, עשיתי שחזור מערכת וזה חזר לקדמותו.

• הוסף לסימניות
שלום

האם יש מה לעשות אם פיספסתי את את העשרה ימים,

וכל כמה זמן המחשב נכבה לו מעצמו.

כמובן שאיני רוצה לעשות התקנה חדשה של הוינדוס, אין כוח לכאב ראש הזה.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
הודעת אנטי ווירוס

עוד בעיה בגרסה החדשה כל חצי דקה קופצת ההודעה של Chech virus protection ויש לי אנטי ווירוס של Trend Micro והוא מופעל ובאבטחה ותחזוקה הוא כותב שהכול בסדר.

נ.ב. זה קרה לי על שלושה מחשבים ששדרגתי לגרסה החדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mendy R;2220700:
עוד בעיה בגרסה החדשה כל חצי דקה קופצת ההודעה של Chech virus protection ויש לי אנטי ווירוס של Trend Micro והוא מופעל ובאבטחה ותחזוקה הוא כותב שהכול בסדר.

נ.ב. זה קרה לי על שלושה מחשבים ששדרגתי לגרסה החדשה.

הdefender מבוטל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה