עדשה למצלמה 70D

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה מקצועית של קנון, 70D.
אני צריכה יעוץ לעדשה שתשמש אותי לצילומי ילדים, חוץ וניו בורן.
בסביבות 2,000 ש"ח (אפשר גם פחות:) )
מישהו יכול להמליץ לי?

• הוסף לסימניות
85 1.8
עדשה קבועה
מוציאה תוצאות יפות!!!

• הוסף לסימניות
קצת מאכזבת על ה70 די ( מנסיון שלי ועוד צלמות מתאימה יותר לFF
ממליצה מאוד על 17-50 צמצם 2.8 של סיגמא- עדשה חדה ונוחה עם צמצם פתוח יפה

• הוסף לסימניות
sigma 17-50 f2.8
בתור אחת שאוהבת כמה שיותר חד.. ומשתמשת ב-70d בשלב זה.
לפני שקניתי אותה, הייתה לי עדשה אחרת שמאוד אכזבה אותי.. הסיגמא עשתה לי חוויה מתקנת :)

ממליצה עליה בחום!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inbarsr;n5004560:
sigma 17-50 f2.8
בתור אחת שאוהבת כמה שיותר חד.. ומשתמשת ב-70d בשלב זה.
לפני שקניתי אותה, הייתה לי עדשה אחרת שמאוד אכזבה אותי.. הסיגמא עשתה לי חוויה מתקנת :)

ממליצה עליה בחום!!

כמה היא עולה?

• הוסף לסימניות
כ 1200 ש"ח.
היא מצוינת, אבל קצת עדשת אירועים.

אם מדובר על פורטרטים וצליומי חוץ, יתכן שה 85 תיתן תמורה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
בעצם נהיינו קצת מרובעים כאן...
לא כל אשכול עדשות [ויש כאלה 3 בשבוע] צריך להיגמר בסיגמא 17-50 או קנון 85 מ"מ...:rolleyes:
הן עדשות מצויינות אבל יש עוד הרבה אופציות!

לניובורן אולי כדאי לשקול את ה100 מ"מ מאקרו. היא תהיה מצוינת לפורטרטים וחוץ, והיא פנטסטית!
איזו עדשה יש לכם כרגע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;n5004677:
בעצם נהיינו קצת מרובעים כאן...
לא כל אשכול עדשות [ויש כאלה 3 בשבוע] צריך להיגמר בסיגמא 17-50 או קנון 85 מ"מ...:rolleyes:
הן עדשות מצויינות אבל יש עוד הרבה אופציות!

לניובורן אולי כדאי לשקול את ה100 מ"מ מאקרו. היא תהיה מצוינת לפורטרטים וחוץ, והיא פנטסטית!
איזו עדשה יש לכם כרגע?

זהו, שכרגע אין עדשה;), יש רק מצלמה...
וכמה ה100 מ"מ מאקרו עולה?

• הוסף לסימניות
הגירסא הרגילה 2100 ש"ח, הגירסא המיוצבת [סדרה L] עולה 3200 ש"ח.
המיוצבת טובה יותר, אבל שתיהן נותנות תוצאות מעולות!

במחשבה נוספת, בתור עדשה יחידה זה יהיה קצת קפיצה לגובה.
יכול להיות שכדאי לפצל את התקציב, כדי שיהיה אפשר לצלם בכמה סגנונות.
ובכלל, תאורה יש? פלאש, משהו?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת את קנון 17-55 מ"מ.
במצב חדש ממש (מצלמת גיבוי)
1700ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה