עדשה שנעלמה בעין.

• הוסף לסימניות
בעיקרון ע"מ לבדוק אם זה בעיין אז ממולץ לסגור את העיניים בעדינות. ולסובב את העיניים לכל הכיוונים ולהרגיש אם מרגישים את העדשה שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1112085:
כנראה שאין לך עדשות.

הא בהא תליה.
אין לי עדשות כי יש לי אובר רגישות בעין.

מימלא גם מובן למה מצמרר אותי לקרוא שתקוע לה העדשה בעין.:cool:

• הוסף לסימניות
אבל מי שרגילה לעדשות לא אמורה להבהל, זה באמת לא נורא.

• הוסף לסימניות
תשכבי בנחת
ותבקשי ממשהי גדולה- כמו אימא- לא לחוצה
להסתכל לך בעין....

• הוסף לסימניות
נו, מה יצא בסוף??
אם נרגעה לך העין- זה אומר שהעדשה לא שם...

• הוסף לסימניות
אני פעם חשבתי שהיא נפלה. אחרי שעתיים לא הייתי בטוחה שאכן אבדה. חיפשתי הרבה מאד ומצאתי. זה היה בעין.

• הוסף לסימניות
עדיין לא נמצאה. מידי פעם אני מרגישה אותה. כנראה שלא יהיה מנוס מלגשת לרופא.

• הוסף לסימניות
מעדכנת.
הייתי אצל רופא עיניים.
והעדשה לא נמצאה.
תודה למייעצים. ולמרגיעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1112514:
מעדכנת.
הייתי אצל רופא עיניים.
והעדשה לא נמצאה.
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
אמרתי לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1112514:
מעדכנת.
הייתי אצל רופא עיניים.
והעדשה לא נמצאה.

באמת אני נזכרת, שבזמנו אמר לי הרופא שפניתי אליו, שאין מצב שהעין לא שוטפת החוצה עצמים זרים, אם היא לא משחררת, כנראה שיש בעיה של יובש בעיניים.
אבל באופן נורמלי, זה אמור לקרות.
התחושה של ה"עצם זר" בעין זה בגלל הגירוי.

• הוסף לסימניות
האמת בתור נערה. נעלמה לי עדשה בעין. והלכתי לרופא שטען שהיא כבר לא שם. מאחר שהייתי כ"כ בטוחה בעצמי התעקשתי איתו. ואכן העדשה הייתה שם. אז להגיד שאני 100% רגועה יהיה שקר.
ההבדל שאז הייתי כ"כ בטוחה בעצמי. והיום לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לפני שנה וחצי, ביתי בת ה7 וחצי אז - התלוננה שהיא לא רואה טוב עם המשקפיים. נו. הלכנו לאופטיקה לעשות בדיקת ראיה.
עלה לה המספר בהרבה.
הציעו לנו לעשות עדשות מיוחדות שעוזרות לעצור את העליה של המספר.
עלו לנו יותר מ1000₪ רק העדשות!
שלמנו.
אחרי כמה חודשים , נשברה לה עדשה. התקשרתי ואמרו שצריך להזמין עדשה אחרת כי זה עדשות יקרות ולא במלאי. הזמנתי ושלמתי שוב מעל 500₪ על עדשה אחת.
עכשיו עברו עוד כמה חודשים והנה היא שוב מתלוננת.
ניסיתי להתקשר אליהם המון, ואין מענה.
החלטתי לגשת לאופטיקה אחרת שקבלתי המלצות על יושר ושירות. ואכן, עלה לה המספר בעוד 1.75!!!
הציעו לי שוב לעשות עדשות מיוחדות. אמרתי להם שאין טעם כי זה לא עבד. המליצו על חברה אחרת. תכלס לא עשיתי את היקרות הפעם.
אבל!!
הם היו בהלם שאין לנו אחריות. כלומר הסבירו לנו שהעדשות האלו מגיעות עם אחריות שאם תוך שנה עולה המספר - הם מחליפים עדשות בחינם, וגם על דבר יש אחריות ומחליפים בחינם!
פניתי לאופטיקה הראשונה עכשיו בתביעה - מה זה??? למה לא אמרו לי שיש אחריות? למה לא אמרו לי לבוא לביקורת? למה גבו ממני שוב כסף על העדשה שנשברה? ולא אמרו לבוא לבדיקה חוזרת?
בטלפון הפקידה הודתה שאני צודקת ואמרה שאין לה תשובות. הדרך היחידה זה לבוא לדבר עם המנהל ( אגב היא נסתה ממש לשכנע לבוא לבדיקה עכשיו ולקנות את העדשות היקרות של חברה אחרת.... )
הוא לא עונה לטלפונים. רק אם באים לדבר פנים אל פנים.
הבנתם את השערורייה?
אשמח לכל עזרה מה לעשות נגדם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה