עדשונת חמודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1032664:
ודאי שצריכים מאקרו.

למה?
אני מצלמת הרבה מזון וממש לא משתמשת במאקרו.

בד"כ רוצים תמונות ממנות שלמות או מקסימום בחיתוך קל- ממש אין צורך במאקרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1033120:
למה?
אני מצלמת הרבה מזון וממש לא משתמשת במאקרו.

בד"כ רוצים תמונות ממנות שלמות או מקסימום בחיתוך קל- ממש אין צורך במאקרו.
זה מגביל אותך למוצרי אוכל גדולים יחסים, או לפחות לא קטנים.

גם אם לא מדובר במאקרו - ה-85 היא כאמור ההיפך המוחלט ממאקרו. אפילו תינוקות ניובורן קשה לצלם איתה (מניסיון). זה גורר אותה לקצה גבול היכולת. צילום פנים בלבד של תינוק ניובורן - לא הצלחתי לעשות איתה.

• הוסף לסימניות
אין לי 85 כדי לענות מנסיון,
רק שאני אבין היא מגבילה כי היא מעוותת? או שהיא לא מספיק צרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1033142:
אין לי 85 כדי לענות מנסיון,
רק שאני אבין היא מגבילה כי היא מעוותת? או שהיא לא מספיק צרה?
לא, כי יחס ההגדלה שלה לא מספיק טוב.
"יחס הגדלה" זה מושג בשימוש לא נפוץ, אז אגיד את זה ככה (אפילו שזה לא 100% מדוייק לנסח זאת ככה): מרחק הפיקוס המינימלי שלה לא מספיק קטן.

• הוסף לסימניות
כי השימוש בה דורש מרחק גדול מהמצולם.
בניגוד למקרו שמתפקס גם מטווח של כמעט 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה