דרוש מידע עדשות משקפיים לילדים להאטת עליית המספר.

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין Myoslow
ל MIYOSMART
אשמח לכל מידע בעניין

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין Myoslow
ל MIYOSMART
אשמח לכל מידע בעניין
לבן שלי יש של Myoslow -
קנינו משקף ראשון לפני כשנה, לא בדקתי קודם את החברות הקיימות
זה מה שהציעו לי באופטיקה
אחרי כמה חודשים עלה לו במספר שלם - אבל לדעתי מתחילה לא קיבל מספר נכון
היות וישר התלונן שאינו רואה טוב
ומאז חצי שנה בערך, ב"ה רואה מצוין ללא תלונות

• הוסף לסימניות
לבן שלי עשינו משקפיים Myoslow ותוך 5 חודשים קפץ לו המספר באחד ורבע. בהתחלה כשלמד היה צריך לכופף את הראש למטה לכיון הספר כדי שיראה ברור דרך האמצע של העדשה, אח'כ התייאש והסתכל גם דרך שאר העדשה. אני לא יודע אם זה העלה לו את המספר

• הוסף לסימניות
שלום,
הבן שלי קרוב ל שנתיים עם משקף של MyoSlow למעשה כבר פעמיים עלה לו במספר שלם :(
+ קרוב לשנה גם שם טיפות אטרופין ושניהם לא עזרו להאטת העליה במספר.
כרגע המליצו לנו באופטיקה לעבור ל MyoSmart, מתלבטים מאד האם שווה את ההשקעה? כי המחיר יקר.
למשהו יש ניסיון עם זה ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
עשינו לבן שלי לפני שנה Myoslow ועלה לו במספר היה זכאי לעדשות חדשות ובגלל שהוא עכשיו עם מספר גבוה צריך לדקק את העדשה אבל באופטיקה טוענים שהם נותנים עדשה כמו שקיבלנו לפני שנה עדשה רגילה..
יצא שהעדשה בעובי 4 מילימטר בלי דיקוק ..ולדקק צריך לעלות לנו 650 ש"ח!!!
אנחנו מתלבטים עם לוותר על הMyoslow שבין כך לא עזרה ולעשות עדשה רגילה עם דיקוק.
או להישאר עם הMyoslow בעובי מעצבן...

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לקנות משקפים ברשת אופטיקנה? וכן באיזה סניף עדיף ?
הם מציעים מחיר טוב ל myoSmart יותר מאופטיקות פרטיות אחרות.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
גם אני מעוניינת לבדוק מישהו עשה משקפיים כאלו באופטיקנה

• הוסף לסימניות
@עפולאיי אשמח גם לדעת איפה עשיתם בעפולה והאם אתם מרוצים
אין לי אפשרות להודעות פרטיות

• הוסף לסימניות
יש מישהו ששם לב אם אחרי שימוש ממושך משהו השתנה בראיה?
הבן שלי מרכיב משקפי MiSight כבר כשנתיים, ואכן ללא עליה במספר ב"ה (לאחר קפיצות רציניות קודם)
בחצי שנה האחרונה שמתי לב שהוא התחיל להסיר את המשקפיים כשקורא בספר (או לקרוא מעל המשקפיים)
נזכרתי ששמעתי משהו ממישהי שזה פגע במיקוד, או משהו אחר...
למישהו יש מידע?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה