עדשת 24-70 קנון F2.8

• הוסף לסימניות
מתלבטת לגבי רכישת העדשה הנל', שמעתי שיש בה עיוותים
אשמח מאוד אם יש כאן צלמים שמשתמשים בה ויוכלו לעדכן מנסיונם
וגם אם שווה להוסיף לאחריות של קרט? או להסתפק באחריות יצרן

• הוסף לסימניות
נתקלתי בכמה צלמים טובים מאד שמחזיקים את העדשה הזו ,אבל חכי למומחים..

• הוסף לסימניות
לא מומחית אבל מאד נהנית מהעדשה

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לעיוותים של עדשה רחבה?
כי אם כן, זה לא קשור לעדשה ספציפית אלא לצורה שאת משתמשת בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;n4890982:
את מתכוונת לעיוותים של עדשה רחבה?
כי אם כן, זה לא קשור לעדשה ספציפית אלא לצורה שאת משתמשת בה.

מסכימה איתך, לקח לי זמן ללמוד כיצד להשתמש נכון בסטודיו שלי כדי לא לקבל עיוותים.
ורות, אני מאד מרוצה מהעדשה כאמור;)

• הוסף לסימניות
אני מוכרת 24-105
אבל-------
ברור שה24-70 הרבה יותר ממנה

• הוסף לסימניות
24-70 2.8 דור שני היא עדשה מעולה, חדה ומהירה (הדור הראשון לא משהו)
אני משתמש בה ברוב הצילומים שלי, אבל לא בסטודיו, שם אני משתמש ב70-200 2.8 IS דור שני.
אני לא חושב שהעדשה הזו מתאימה לסטודיו בגלל עיוותים של אורך מוקד קצר (בכל עדשה)

• הוסף לסימניות
לא לכל צלמת יש סטודיו בגודל של אולם חתונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;n4892115:
לא לכל צלמת יש סטודיו בגודל של אולם חתונות.

ולכן היא יכולה להרשות לעצמה עיוותים?

• הוסף לסימניות
אפשר לצלם בה בלי עיוותים.
אתה באמת חושב שכל הצלמות פה מצלמות ב70+?

• הוסף לסימניות
אין עיוותים בעדשה, יש עיוותים שמשתמשים בה על 24 מ''מ מטווח 0 לגוף שלם ,כמו בכל עדשה שישתמשו בה באופן הזה.
הסטודיו שלך ענק אז את יכולה ללכת עליה בלב שקט.
אני משתמשת בה לצילומי חוץ במקומות שהטווח של ה85 קטן לי מדי ואני רוצה לתפוס יותר מרחב והיא פשוט אלופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה