דרוש מידע עד איזה גיל את נותנת מטרנה/סימילאק?

• פותח הנושא Deleted 66182
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רק אצלי שותים בקבוק מטרנה לפני השינה עד סביבות גיל 3?
אחד מהם אפילו עד 3.5......
לי אמרו שזה בריא.
ובאמת הם ילדים מוצלחים בלעה"ר..
גם אצלי
למה לא?עד שהם זורקים מעצמם
ויש לי ילדה תכף בת 6 כל החברות שלה מבקרות הרבה אצל הרופא שינים ואנחנו רק לביקורות בה !
אז אין קשר לשיניםם!!!!!

• הוסף לסימניות
בן שנתיים,הצלה ממש המטרנה.
ילד אלרגי להמון דברים וככה רגועה שהוא שבע.

• הוסף לסימניות
לילדה שינקה עד גיל שנה ו3 חודשים
הייתם מתחילים אז מטרנה?
מישהי יודעת אם זה נצרך אז?

• הוסף לסימניות
לילדה שינקה עד גיל שנה ו3 חודשים
הייתם מתחילים אז מטרנה?
מישהי יודעת אם זה נצרך אז?
זה נראה לי תלוי למה הפסיקה לינוק אם היא לא רצתה אז צריך לתת להתחליף למה שהיא אהבה ולא בחרה להפסיק
ואם היא לא רצתה אז הייתי נותנת לה מיד חלב שתבין שזה מה שיש לה במקום...

• הוסף לסימניות
אוקי השתכנעתי להמשיך עם המטרנה (בן שנה ו-9)
אבל מה באמת אפשר לעשות עם השינים שלו שנהיו למעלה עם מעט כתמים צהובים? קשור למטרנה? לא יעזור לצחצח כי מקבל בקבוק גם בלילה...

• הוסף לסימניות
לאחרונה הייתי בטיפת חלב עם בן השנה והאחות המליצה לתת בקבוק מטרנה בבוקר,

אצל שתי הגדולים עד גיל שנה ותשע ומאז לפי צורך נתתי חלב עם מים חמימים עד שזה פסק,

ממליצה כמו שהמליצו לפניי, להפחית באבקה עד שהטעם לא ייערב לילד והוא יפסיק מעצמו.

• הוסף לסימניות
אוקי השתכנעתי להמשיך עם המטרנה (בן שנה ו-9)
אבל מה באמת אפשר לעשות עם השינים שלו שנהיו למעלה עם מעט כתמים צהובים? קשור למטרנה? לא יעזור לצחצח כי מקבל בקבוק גם בלילה...
לרוב זה גנטי, קשה מאוד להלחם בעששת,
כדאי להפסיק את המטרנה בלילה ולהביא מים חמימים בלבד. (שמעתי מחברות שלילדיהם יש עששת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה