לחורף שקררררר,למה גרביון? הילד בלי מכנס?
ולבנות גם יש שכבה אחת( שמלה וגרביון), מה ההבדל? וכי לבנים קר יותר?לחורף שקררררר,
ובפרט למי שמתגורר באזור ירושלים צפת וכו'
דבר ראשון גרביונים יותר מחממות ממכנס, (חוץ מהלייקרה של בחורות שגם הם מעדיפות ללכת עם מגפיים עבים וגרביונים טרמיים מתחת) תראי את כל הבחורות על כל גישמון לובשות מגפיים עבים ונוחים עד הברךולבנות גם יש שכבה אחת( שמלה וגרביון), מה ההבדל? וכי לבנים קר יותר?
לא התווכחתי, שאלתי.דבר ראשון גרביונים יותר מחממות ממכנס, (חוץ מהלייקרה של בחורות שגם הם מעדיפות ללכת עם מגפיים עבים וגרביונים טרמיים מתחת) תראי את כל הבחורות על כל גישמון לובשות מגפיים עבים ונוחים עד הברך
דבר שני אם בנות סובלות מחוסר ברירה גם בנים צריכים לסבול?
תעשי סקר כמה הורים מהאזורים הקרים חושבים שמספיק רק מכנסיים בחורף,
ותכלס יש המלצה מהחצי שכן סוברות כמוני.
כמובן אני מתכוונת לטבת שבט,לא התווכחתי, שאלתי.
אני ברצינות לא הבנתי למה צריך גם וגם. (גרה בי-ם)
או מכנס או גרביון. לתינוקות זוחלים אני שמה גרביון כי הרצפה קרה, אבל לילד?כמובן אני מתכוונת לטבת שבט,
עכשיו גם אני לא מבינה למה צריך....
הכן ילדיך לחורף.
את לא מלבישה כלום מתחת המכנס?
לילד בן 8 אני חושבת שגרביון כבר פחות מתאים.איזה סוג הכי מומלץ לקנות שיהיה גיזרה נוחה לבן
ילד בן 8,
תלוי איזה גרביון לכן חשוב לי לברר לפני על גרביון נוח ונמתח,לילד בן 8 אני חושבת שגרביון כבר פחות מתאים.
אני מלבישה גטקס - מכנס תחתון - שהוא מחמם ולא מציץ מלמטה,
ובגיל הזה זה יותר נוח להם מגרביון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים