דרוש מידע עד איזה גיל צריך כיסא אוכל?

• הוסף לסימניות
אני עוברת ליחידה ויש לי תינוקת בת שנה וחצי.. עד איזה גיל כיסא אוכל שימושי והאם כיסא אוכל של איקאה יהיה לה נוח או כיסא אוכל מתקפל אחר.. אשמח להמלצות..

• הוסף לסימניות
מאד אינדיבידואלי.. יש את הילדים שאוהבים ואת אלה שמגיל קטן כבר רוצים כסא רגיל..
אנחנו מושכים בכסא כמו של איקאה עד איזה גיל 3.. ממש נח..

• הוסף לסימניות
אצלי אוהבים לשבת בכסא עד שיש עוד אח🫣
אבל בגלל שאני לא רוצה שישבו עד גיל 5 אני מורידה למחסן בערך בגיל 3...
ואז כשמגיעים לאמא שלי זה חגיגה כי אצלה יש איזה 4 כסאות למקרה שמגיעים כמה זוגות. יש לשתינו את של איקאה. מוצלח מאד.
אם אין לך מקום תנסי להשאיל ממשהו כדי לבדוק אם נח לה כסא מתלבש על כסא רגיל. אצלי לא אהבו את זה.

• הוסף לסימניות
אני עוברת ליחידה ויש לי תינוקת בת שנה וחצי.. עד איזה גיל כיסא אוכל שימושי והאם כיסא אוכל של איקאה יהיה לה נוח או כיסא אוכל מתקפל אחר.. אשמח להמלצות..
ממליצה על זה
נוח גם מגיל קטן יותר ומשמש בכיף עד גיל 2-3
גם נוח כי מתקפל ולא תופס מקום
אני גם לוקחת את זה איתי במזוודה כשמתארחת בשבתות

• הוסף לסימניות
של איקאה ממ' נוח.
אצלי גם עד גיל שנתיים-שלוש.
אם יש לך שיקול רציני של מקום,הייתי ממליצה לך על המתקפלים או אלה שקושרים לכסא.
הסיבה שאני לא משתמשת באלה הקשורים וכדו' כי אני לא הסוג שכל פעם אקפל ואפתח. מעדיפה מקום מוגדר מראש ששם זה מחכה בין הארוחות

• הוסף לסימניות
כיסא אוכל עד גיל שנתיים בערך. תלוי בעצמאות של הילד.
כיסא איקאה נוח ממש. (היו לי שני כסאות אחרים, מתכווננים ומסיביים ופחות אהבתי)
כיסא ניקשר נראה לי פחות נוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה