עזרה עד כמה החליפה מייצגת אותנו?

• הוסף לסימניות
שלום. אני תלמיד בקורס הפרסום של פרוג. הכנתי סקר מרתק על המניעים הנסתרים ברכישת חליפות, בוא תגלה מה עומד מאחורי הלבוש המייצג שכל חרדי לובש ביומיום, על הדרך תעזור גם ליהודי טוב להתמקצע בפרסום. ;)

תודה רבה

לחץ כאן לסקר החליפות המרתק>>>

• הוסף לסימניות
עניתי, סקר מקיף מאוד.

• הוסף לסימניות
שלום. אני תלמיד בקורס הפרסום של פרוג. הכנתי סקר מרתק על המניעים הנסתרים ברכישת חליפות, בוא תגלה מה עומד מאחורי הלבוש המייצג שכל חרדי לובש ביומיום, על הדרך תעזור גם ליהודי טוב להתמקצע בפרסום. ;)

תודה רבה

לחץ כאן לסקר החליפות המרתק>>>

התחלתי לענות, הפסקתי באמצע.
לדעתי השאלות לא מותאמות למגזר שלובש חסידי.
אולי תדגיש בכותרת את קהל היעד שאתה מעוניין.

• הוסף לסימניות
שאלות נכונות (קצת חוזרות על עצמן)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש שם טעות
רוצים שנבחר 2 סיבות מרכזיות ויש אופציה רק אחת
בדיוק באתי לציין את זה

• הוסף לסימניות
ואם אני לא נוהג לרכוש חליפות?
איך אענה על כל שאר השאלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה