כללי עובדות פרילנסיות יקרות אנא עוצו לי עצה!!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חווות דעת במיוחד של הפרילנסים/יות הותיקים/ות בינינו
אני עובדת כבר המון שנים (כמעט 11)
כמזכירה בבוקר
וגרפיקאית אחה"צ
כיום שב"ה משפחתי גדלה העומס הולך וגדל עד כדי התמוטטות
וברצוני לקצץ משעות העבודה לטובת עבודות הגרפיקה הפרילסנית
היו חודשים שעבדתי כפרילנסנית מלאה (חופשות לידה וכאלה...)
כך שנאי יודעת מה זה
לעיתים יש חודשים מלאי ועמוסי עבודה
ולעיתים יש חודשים ריקים מתוכן
סדר היום ממש הפוך מרוב לחץץ וכו' .

אני מתלבטת רבות
הרמה הביצועית שלי היא בהחלט נקראת גבוהה תיק העבודות שלי אומנם לא מעודכן כלל בשנה האחרונה
אך הוא בהחלט מאוד מאוד מיוחד
ממה שקיים פה זה ממש מעט ביחס... (אין לי זמן לסדר זאת)
( מצטערת על הגאוה אבל חשוב לי להסביר את הענין)

חשוב לי מאוד לשמוע את דעתכן
האם כדאי עשות זאת. אין בכך סיכון כלכלי ?
האם זה שווה לעבור את החודשים העמוסים עד כדי מחנק ?
אך מנגד יכולי להיות ימים ריקים באפס מעשה (שאז את הכי צריכה את הכסף...)

מודה מראש לכל תשובה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לא לקצץ שעות.
זה לא "עד כדי מחנק", אלא יכול להיות ח"ו גרוע הרבה יותר.

מה שהייתי מציעה - תעבדי במקביל בתור פרילאנסית, וכאשר יהיה לך את קהל הלקוחות שלך - תוכלי לקצץ מעט שעות. כמובן - הכל בעצת רב.

זה לא קל, אולם עוד יותר לא קל לקצץ שעות, ואז לשבת באפס מעש וד"ל.

הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כשיש לך בסיס קבוע - אפילו די קטן. אפשר ללכת על הכיון.

• הוסף לסימניות
מי שלא לוקח סיכונים לעולם לא יגיע רחוק.
כמובן, זה שיקול שלך ושל המצב הכלכלי שלך, אבל כשעולים בסולם חייבים לנתק את הרגל מהשלב הקודם, מרגישים קצת חוסר יציבות אבל רק ככה אפשר לעלות.
זה נכון לכל תחום בחיים.
הייתי ממליצה לך מאד לקחת יועץ עסקי ומאמן אישי. יש סיפסוד ממט"י לעסקים קטנים. תבדקי את זה, הוא יוכל לזנק אותך.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
במדינתנו כדאי כלכלית להיות שכירים מבחינת הזכויות של פנסיה, דמי אבטלה, לידה ועוד.
אם כי אין להשוות זינוק שיכול לבצע עצמאי לשכיר.
ממה שראיתי כדאי להיות גם וגם.

• הוסף לסימניות
להיות פרילנסר/עצמאי זה לחיות על אמונה.
כשאין משכורת מסודרת שנכנסת לבנק כל 1 לחודש צריך פשוט להאמין שה' ישלח את מה שצריך.
אבל צריך בשביל זה עצבים חזקים מאד במיוחד למי שהתרגל למשכורת מסודרת, ולא לכולם זה מתאים.
אולי כדאי לעשות שאלת רב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1346593:
להיות פרילנסר/עצמאי זה לחיות על אמונה.
כשאין משכורת מסודרת שנכנסת לבנק כל 1 לחודש צריך פשוט להאמין שה' ישלח את מה שצריך.
אבל צריך בשביל זה עצבים חזקים מאד במיוחד למי שהתרגל למשכורת מסודרת, ולא לכולם זה מתאים.
אולי כדאי לעשות שאלת רב.

וה' שומע למי שמאמין בו וקורא אליו.
יכולה להגיד לך מניסיון (גילוי נאות: אני גם שכירה וגם פרי לנסר, לא עצמאית רק)
שהיו כמה פעמים שהייתה לי תקופה יבשה לחלוטין וה' שמע.
אני לא אשכח יום אחד שהתפללתי לה' וביקשתי ממנו שישלח לי עבודה כי זו הייתה תקופה ארוכה עם לא כלום.
באותו יום התקשר אלי לקוח ותיק שהרבה זמן לא יצר קשר ואמר שכעת עומד לצאת כרך נוסך של הספרים שאני מפרסמת להם והוא צריך מודעה...
ולא כדי להתחנחן אני כותבת זאת אלא כדי לחזק, ה' גדול ויכול הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1346684:
וה' שומע למי שמאמין בו וקורא אליו.

תמיד.
אולם לא תמיד הוא מראה זאת. לו היה מראה זאת תמיד - לא היה לנו את נסיון האמונה והבטחון. העובדה שהוא מראה לנו זאת פעמים, מסייעת לנו בתקופות ההסתר.

• הוסף לסימניות
לפעמים לא מגיע לאדם, או שה' מנסה אותו.

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה בכל החלטה, ממליצה על ליווי כמו שכתבו.
בעלון המצורף יש סיפור בנושא הנידון וכו'.

קבצים מצורפים

• חלקי בעמלי 77.pdf
    KB 656.5 · צפיות: 61

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה