זה היה כותרת ממש מעניינת לרגע..גם לכם עובדי ההוראה - אתר משרד החינוך כבר לא עובד מעל חודש?
להיכנס לראשי אפשר, אבל לאיזור האישי ולתלושים לא...
תעדכנו בבקשה!!
עד מתי?? זה כבר מעל חודש...נכון.
יש שם שינויים באתר, וכרגע זה המצב
רק לפנות טלפונית למשרד החינוך...עד מתי?? זה כבר מעל חודש...
אין למי לפנות בנושא גם.. (נראה לי)
האתר כולו באמת עובד (בדקתי הרגע) אבל כשמגיעים לתלוש שוב כתוב: משהו השתבש, נסו שוב.זה היה מסוף חודש קודם עד לפני כמה ימים. עכשיו זה עובד מצוין.
כתבו פה שיש דרך עוקפת להגיע לתלוש.האתר כולו באמת עובד (בדקתי הרגע) אבל כשמגיעים לתלוש שוב כתוב: משהו השתבש, נסו שוב.
תנסו רגע להגיע לתלוש אני ידע אם הבעיה רק אצלנו..
נכון. ממש מוזר, נכנסתי לשם אתמול ועבד מצוין.האתר כולו באמת עובד (בדקתי הרגע) אבל כשמגיעים לתלוש שוב כתוב: משהו השתבש, נסו שוב.
תנסו רגע להגיע לתלוש אני ידע אם הבעיה רק אצלנו..
עבד מצוין - תודה רבה!מה שכתבו פה זה שאפשר לכתוב בגוגל "תלוש משרד החינוך - יוניק" ומשם להכנס.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים