כללי עובדים לפי שעה?

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצה איך הכי נח לכתוב שעות?
אני עובדת על כל מיני פרוייקטים וזה ממש מכביד כל פעם לכתוב שעות לכל פרוייקט בנפרד
למישהו יש פטנט?

• הוסף לסימניות
חוזרים לימים של פעם, דף ועט....

• הוסף לסימניות
תכיני טבלה באקסל עם הרבה עמודות
וסיכות בתחתית כל עמודה...
קל, נוח, ובהצלחה
(אם את לא זוכרת על מה עבדת בזמן מסוים תכנסי לחיפוש מתקדם ותעשי קבצים שנוצרו/שונו לפי התאריך ויעלו לך העבודות ששונו באותו יום)

• הוסף לסימניות
יש תוכנות בשביל זה שהתוכנה נותנת לך נתונים כמה זמן עבדת על כל קובץ גם אם עבדת עליו שעה ביום במשך שבוע. לא זוכר את השמות אפשר לעשות חיפוש בגוגל ואפשר למצא גם חינמיות

• הוסף לסימניות
מבחינה הלכתית, יש קצת בעיה עם חישוב אוטומטי של זמן עבודה על תוכנה, כי מה קורה אם השארתם את המחשב דלוק ואת העבודה באמצע, ועניתם לשיחת טלפון חשובה שארכה חצי שעה? כדי להיות ישר בעיני אלקים ואדם נראה לי כי אין מנוס מלרשום את זמני העבודה.

הרעיון של טבלת אקסל נשמע נהדר. אפשר לרשום שעת התחלה ושעם סיום, ובאמצעות נוסחה פשוטה לחשב את סך זמן העבודה בכל פעם ואת סה"כ זמן העבודה.

• הוסף לסימניות
מצו"ב עזר חמוד ושימושי.
צפה בקובץ המצורף 33505
כשאתם מתחילים לעבוד פתחו מכשיר כזה. לחצו על לחצן ההפעלה ותנו שם למכשיר. כשאתם מפסיקים לחצו על השהיה, ועל החץ כדי להמשיך.
בסיום העבודה היומית על הפרוייקט לחצו על לחצן הסיום ושמרו את התוכן בקובץ פרוייקט X. תוכלו להוסיף פירוט על התקדמות הפרוייקט באותו יום, היכן אתם אוחזים וכיד הדמיון הטובה.
בפעם הבאה שתעבדו על אותו פרוייקט בצעו שמירה לתוך אותו קובץ.
את החשבון הסופי תצטרכו לעשות ידני: פתחו את הקובץ וחשבו את ה-duration של כל הפעמים בהם עבדתם על הפרוייקט.
ניתן לפתוח כמה מכשירים בו זמנים אם עברתם מעבודה אחת לשניה ואתם מתכוונים לחזור.
בהנאה...
צפה בקובץ המצורף 33503

אני מצרפת דו"ח כזה לכל לקוח.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 160.7 · צפיות: 19
  • timer.jpg
    KB 4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
למה כל דבר נשלח לי פעמיים / שלוש?

• הוסף לסימניות
תכיני טבלה באקסל עם הרבה עמודות
וסיכות בתחתית כל עמודה...
מה זאת אומרת סיכות?

• הוסף לסימניות
תודה למשולש

תודה רבה!!
זה בדיוק מה שחשבתי עליו ותהיתי אם קיים כזה דבר. רק לא הבנתי איך שומרים את הנתונים

• הוסף לסימניות
בלחיצה על לחצן הסיום נפתחת תיבת שיחה
צפה בקובץ המצורף 33530
לחיצה על SAVE תפתח חלון. הגיעי לתיקייה בה את רוצה לשמור את הנתונים, ובשם הקובץ תני שם.
כדי להכניס נתונים לקובץ קיים - לחצי עליו והוא ייכנס לתוך הקובץ.
בלחיצה על הפנקס תוכלי לפתוח קובץ קיים כדי לצפות בתוכנו
צפה בקובץ המצורף 33531
שימי לב שבקובץ זמנים של ימים שונים. יש גם אופציית הדפסה.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• timer1.jpg
    KB 10.3 · צפיות: 17
  • timer2.jpg
    KB 20.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה
אבל כשאני לוחץ save אני לא יודע איפה הוא שומר לי את הקובץ

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין באותו עניין...
שאלה משונה קצת, אולי, אבל אולי מישהו מכיר תוכנה פשוטה בסגנון כזה שאפשר לתכנת אותה כך שתיתן צלצולי תזכורת בהפרשים שווים קבועים מראש?
דמיינתי לי תוכנה כזו שלוחצים על כפתור ההפעלה שלה, ומאז היא נותנת צלצול מדי שעה בדיוק עד שלוחצים על כפתור הכיבוי.
אני חושקת בתוכנה כזו כבר זמן רב, ואין לי מושג איך אפשר לחפש דבר כזה.

אני מאמינה שהיה עליי לשאול ב'תוכנה, חומרה, רשת', אבל כיוון שכבר שאלו כאן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עטיל;228806:
קודם כל תודה רבה
אבל כשאני לוחץ save אני לא יודע איפה הוא שומר לי את הקובץ

תבדקו בגלילה של save in. תכניסו לאן שאתם רוצים כמו בכל שמירת קובץ.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ביומן, ובכל פעם כשמתחילה לעבוד עבור לקוח, רושמת את השעה, וכשאני מסיימת או עושה הפסקה, מסמנת את שעת הסיום.

בסוף כל חודש אני מחשבת את שעות כל הלקוחות באקסל. הכי נוח לחישובי שעות.

• הוסף לסימניות
כאן יש כמה קבצי אקסל שאמורים לעזור בסיכומי שעות:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23951

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה