מידע שימושי עובדים מסרילנקה מתנהגים בצורה מוזרה

• הוסף לסימניות
דיברנו עם זוג מסרילנקה שיבואו לנקות את הבית, מה שדורש הכנה של סדר כללי לפני ניקיון ולפנות זמן כשהילדודס אינם בבית
וכשהגיע הזמן שקבענו אין קול ואין עונה
לאחר כחצי שעה הגבר עונה ואומר שהם לא יכולים לבוא הם פשוט מנקים בבית אחר וכך מסתימת השיחה ללא שום התנצלות מצידם
וכך קרה לנו שוב ושוב עם אנשים אחרים מסרילנקה
האם יש להם תרבות אחרת ממה שמקובל בעולם לעבוד לפי זמנים והתחיבויות????????????????????????????????.
האם תופעה זו מוכרת לכם ????
איך גורמים להם לבוא ובזמן???
יאללה אני צריך להתחיל לנקות ו"מצוה בו יותר משלוחו"
איזה זכות לשמח את אשתי בבית נקי מעשי בעלה להתפאר

• הוסף לסימניות
דיברנו עם זוג מסרילנקה שיבואו לנקות את הבית, מה שדורש הכנה של סדר כללי לפני ניקיון ולפנות זמן כשהילדודס אינם בבית
לאחר כחצי שעה הגבר עונה ואומר שהם לא יכולים לבוא הם פשוט מנקים בבית אחר וכך מסתימת השיחה ללא שום התנצלות מצידם
האם יש להם תרבות אחרת ממה שמקובל בעולם לעבוד לפי זמנים והתחיבויות????????????????????????????????.
דווקא מכיר כמה וכמה מאנ"ש שלוקים בתסמונת הזו...

• הוסף לסימניות
אתמול סוף סוף אחרי 3/4 שעה של תצפיות, פטרולים ותכנונים, הצלחתי להסתנן למופע של מוטי שטיינמץ, ובדיוק דקה אחר כך מתקשר אלי לקוח שהגיע באוטובוס מירושלים בלי להודיע. "אני עכשיו בבניין שלך, אתה בעיר?" :confused:
ואם לא הייתי בעיר, מה הוא היה עושה? שיתקשר כשהוא עוד בירושלים וישאל אם מתאים היום! נאלצתי לעזוב את האמפי בהכנעה ולשוב הביתה.

• הוסף לסימניות
לפחות הוא עונה לטלפון יש ארצות מוצא שבכלל לא עונים תרדוף אחרי הרוח.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד שלקחת את הענינים לידים בשמחה:):):):)
האם יש לכם רעיון למנקה יהודיה שמנקה טוב ועומדת בזמנים?

• הוסף לסימניות
האם יש לכם רעיון למנקה יהודיה שמנקה טוב ועומדת בזמנים?
sos אני עדיין מחפשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה