מיקרוגל עובדת במגדלי בסר מגדל C בפתח תקווה ויש מטבח עם מיקרוגל בשרי?

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רב ופסק לי שזה טרף
אף אחד לא חשב שזה לא טרף
השלה האם יש פיתרון במיקרוגל
אני הבנתי שמקרוגל כיוון שזה רק גלי קרינה ולא כתנור
אז לכן מותר להשתמש עם מיקרוגל טרף אם מכסים בשתי שקיות!

• הוסף לסימניות
עשה לך רב, ופרוג לך חבר...
למה לערב :)

כעיקרון יש אפשרות להקל
אבל צריך לדעת את פרטי ההלכה
שיהיה אטום באופן שלא יוכלו לצאת ולהיכנס אדים
שלא תהיה רטיבות מחברת לצלחת
וכו'
ולכן שואלים רב

• הוסף לסימניות
אף אחד לא חשב שזה לא טרף
השלה האם יש פיתרון במיקרוגל
אני הבנתי שמקרוגל כיוון שזה רק גלי קרינה ולא כתנור
אז לכן מותר להשתמש עם מיקרוגל טרף אם מכסים בשתי שקיות!
הרב פסק לי שהאוכל טרף אם מחממים אפילו בשקית
רשמתי את זה כדי שידעו שיש כמה דעות ושכל אחד ישאל את רבו........

• הוסף לסימניות
שימו לב שגם אם מחממים עטוף לגמרי, לפי כל הכללים
אם המיקרוגל לא נקי לגמרי, אפשר לעבור על איסור של בישול בשר בחלב

• הוסף לסימניות
אני שאלתי גם רב ופסק לי שמותר לחמם עם שני כיסויים נגיד קופסא אטומה ושקית אבל ברור שכל אחת ומה שהרב שלה אומר אין ענין להתוכח בנושא.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בנושאאאא
נראלי שיותר הגיוני ויותר פשוט כשאת מגיעה לעבודה לראות אם יש נשים נוספות חרדיות בקומה שלך/במעלית
ולשאול אותן לגבי זה.
אם כי צריך לקחת בחשבון שמאד קשה לשמור על מקרוגל במקום עבודה,
אא"כ יש ארון עם מפתח או שכל העובדים הם דתיים.
ובכל מקרה תשאלי רב - כי גם אם מחממים שם רק אוכל כשר סביר להניח שמחממים שם גם בשרי וגם חלבי.

(וסתם עצה פרקטית- את יכולה לקנות לעצמך טוסטר קטן ולחמם בו דברים כמו שניצל תירס או להכין טוסטים
ובערב בבית לאכול את המבושל)

• הוסף לסימניות
לנו אמרו שבאופן חפ מותר לחמם במיקרו ב2 עטיפות סגורות הרמטי אבל בקביעות אסור כי מאד מצוי שמתוך ההרגל שוכחים לסגור כמו שצריך.
רב נוסף ששאלנו אסר לגמרי כי אוחז שזה מבשל (ולא מיקל בגלל סוג הגלים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה