דרוש מידע "עובד חזק" ייעוץ תעסוקתי

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שעשתה את התהליך הזה עם מירי דייויס
ומרגישה שזה היה שווה?
או אם שמעתם על כך ממכרות?
משהו עכשוי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה הנ"ל לגבי מירי דייויס מ "עובד חזק - אבחון תעסוקתי".
אודה למי שיוכל לענות כאן מהנסיון.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני גם ממש אשמח לקבל יותר מידע על ''עובד חזק''
יש כאן מישהוא שעבר תהליך אצלה??

• הוסף לסימניות
אני הייתי במכון המדהים הזה.
אין כזה אבחון בכל הארץ.
הייתי תקועה ועשיתי כמה אבחונים.
והייתי מיואשת.
באיבחון הזה קיבלתי את המידע הכי מקצועי
בתהליך מדהים של הטמעת המנוע.
פריצת חסמים
והיום אני ממש במקום הכי מתאים לי.
ממליצה בחום!!!!

אגב,
היא פותחת עכשיו הכשרה למאבחנות מקצועיות
בשיטה הבלעדית של 'עובד חזק'
מתאים לנשות טיפול ואימון שרוצות להשתדרג ולהרוויח יותר

• הוסף לסימניות
אגב,
היא פותחת עכשיו הכשרה למאבחנות מקצועיות
בשיטה הבלעדית של 'עובד חזק'
מתאים לנשות טיפול ואימון שרוצות להשתדרג ולהרוויח יותר
יש למשהו מידע על זה?
ומה הטלפון שאפשר לתפוס אותה?

• הוסף לסימניות
02-5095333

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה