מידע שימושי עוברים לשעון חורף במוצאי שבת!

• הוסף לסימניות
עוברים במוצאי שבת בראשית תשפ"ה לשעון חורף.

כשיגיע השעה 2 בלילה חוזרים חזרה שוב לשעה 1

ובעצם מרויחים שעה מבחינת סדר היום של כל אחד.

חורף בריא...

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה לגבי שעון מעורר ליום ראשון..
אם השעה מתחלפת לי אוטומטית בפלאפון, לאיזה שעה לכוון את השעון? רגיל או שעה קדימה?
אם נגיד אני צריכה לקום ב6, לשנות את השעון מעורר ל7? אני מפחדת שאם אני אשנה ל7, אני אקום ב8..

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה לגבי שעון מעורר ליום ראשון..
אם השעה מתחלפת לי אוטומטית בפלאפון, לאיזה שעה לכוון את השעון? רגיל או שעה קדימה?
אם נגיד אני צריכה לקום ב6, לשנות את השעון מעורר ל7? אני מפחדת שאם אני אשנה ל7, אני אקום ב8..
הכי טוב לבטל את העדכון האוטומטי ולכוון את השעון בטלפון לפני שהולכים לישון ואז לכוון את השעון מעורר לשעה הרצויה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא צריך לשנות כלום הכל מתעדכן אוטומטי...

• הוסף לסימניות
הכי טוב להשים שעון יד ליד המיטה
אני גם שאני מבטלת את העדכון האוטומטי זה מתעדכן....

• הוסף לסימניות
אני מתייחסת לשעון יד בלבד!
השעון בד"כ משתנה אוטומטית , אבל לא בשבילמלסמוך על זה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה