כללי עובר לmac

• הוסף לסימניות
ברצוני לעבור לmac אבל איך מסתדרים עם עברית בתוכנות word וכדו' (בדקתי את זה וכנראה שזה לא תומך עברית מלאה). יש איזה עידכון לעברית? מישהו עובד על mac ומסתדר? (בדקתי בחו"ל)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להתקנת מערכת הפעלה חלונות בתוך המק שנקראת rdc
ואפשר לעבור תוך כדי עבודה במק לעבודה בpc שתומך רגיל באופיס וכו'

• הוסף לסימניות
רק לי זה מזכיר וירטואל בוקס?

• הוסף לסימניות
ובלי לעבור לwindows אין אפשרות? כולם עושים ככה? אתה עובד על mac?

• הוסף לסימניות
למה עשית את הטעות הזו?

• הוסף לסימניות
מכמה שביררתי הבנתי שזה מערכת יותר יציב ומתאים יותר לגרפיקה. כנראה שהמון גרפיקאים מקצועיים עובדים על מק.

• הוסף לסימניות
כשקונים את התוכנות של אדובי אז צריך להחליט אם אתה בפי סי או במק

ובד"כ אין לך כסף בהתתחלה ואתה קונה לפי סי

אח"כ אתה קונה מק שם בו פיצול לוינדווס ועובד ל וינדוס..
אין ברירה..

אגב יש לך כבר מקום עם מחיר טוב למק?

• הוסף לסימניות
מק יציב מאוד ביחס לווינדוס וזה שאין למק את כל התוכנות שאתה רוצה במקרה של אופיס יש לך את אופן אופיס למק שזה יכול להיות אלטרנטיבה טובה
אילולה הבעיה הזאת אנשים היו עוזבים גם את ווינדוס וגם את מק כדי לעבור ללינוקס שסובלת מאותה בעיה

• הוסף לסימניות
רגע פתאום אני קולט

יש לי תוכנות לפי סי של אדובי

אם אני קונה וינדווס מפוצל אבל במחשב מק!
זה יעבוד-

או שזה לא קשור לחלונות אלא למחשב

• הוסף לסימניות
המק עובד מצוין עם עברית.
אין צורך באופיס. מערכת ההפעלה של המק מדהימה. וקל מאד להתרגל אליה.
הבעיה היא שקשה מאד למי שרגיל למק לעבור לפיסי. ומשלמים על זה מאד ביוקר - כי זה הרבה יותר יקר מפיסי.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על מאק בעבודה שלי..
וזה עולם!!! אחר לגמרי!!
פשוט פיספוסס.
קצת היה קשה לי להתרגל בהתחלה לקיצורי מקשים...
אבל עכשיו.. הלואי עלי בבית גם.. :)

אכן יש בעיה בתמיכה בניהם ..
אבל בקטנה..

לך על זה..
בקרוב אצל כולם!

• הוסף לסימניות
המערכת באנגלית..

מה שכן, אני פשוט עושה תוקי כמו שאני זוכרת מה פי.סי..
ותוך כדי לומדת אנגלית.. :)

• הוסף לסימניות
לא משו רציני, בקטנה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה