מאיפה הבטחון שזה פטרייה? פעם ראשונה שאני שומעת על זה. אגב, זה קורה לי עם התינוק הנוכחי, בקודם לא ידעתי מהצרות האלה. הם שינו את ההרכב בחומר?נכתב ע"י פוינט ק גת;1070813:אני המומה! לתומי חשבתי שזה מטרנה שנדבקת ולא יורדת (אפילו עם אקונומיקה!)
עכשיו מתברר לי שנתתי לבת שלי פטמה עם פטריה...
אני כבר רצה לזרוק אותה!
נכתב ע"י דסי;1070929:למניעת הפטריה: אחרי הניקיון לשים בבקובוק מים רותחים, לנער לשפוך ולשטוף מיד עם מים קרים מהברז.
כשהקפדתי על כך לא היו יותר פטריות בכלל!
חשוב רק להקפיד לשטוף עם מים קרים אח"כנכתב ע"י שקדיה;1071507:כנ"ל זאת השיטה הבטוחה והמהירה
רק אחת לתקופה אני משרה הכל באקנומיקה
אבל בשימוש היומיומי מים רותחים עושים מעולה את העבודה
נכתב ע"י האיה;1071528:חשבתי שזו רק בעיה שלי...
בדקתי וראיתי שפטמות של אריסטוקרט הם נכנסות לבקבוקים של מאם רק שצריך לשים לב איך מכניסים אותם, ומשומה הם לא צוברות את הלכלוך כמו הפטמות של מאם, _(והם גם יחסית זולות נראה לי 2 ב-13 ביש) כך שאם לא אכפת לך מה סוג הפטמה זה פתרון נחמד,
וילדתי המפונקת לא הסכימה לאכול משום פיטמה אחרת ואת זה היא מסכימה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: kshir, השנונה..., שירת הכוכבים ועוד 29 משתמשים32 //