נכתב ע"י גרפיקה100;780116:הממממ....טעים!!!!
נכתב ע"י גרפיקה100;767690:איך זה??
יש אפשרות להזמנות באישי
משרוצה... יש עוד דוגמאות אני יכולה לשלוח במייל
תודה רבה
הקצף משמנת מתוקה לא מתקשה למה?נכתב ע"י גרפיקה100;776975:המתכון:
3 שמנת מתוקה או 3 ריצ' בתוספת כוס וחצי חלב (או ריצ' אחד וחצי כוס מים או חלב- (של מכירות)
חצי כוס סוכר
כפית ת.וניל
שקית אחת של אינסטנט פודינג וניל
750 גר' גבינה 5%
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת או הריצ' במקסר עד שנהייה קצף לבן, מוסיפים האינסטנט פודינג והסוכר ות. וניל, אחרי שנוצר קצף טוב מוסיפים את הגבינה למקסר ושמים בתבנית ומקפיאים, אחרי שקפוא מוצאים את המוס מהתבנית ושמים בשקית 4 כפות ריבת חלב או אוכמניות או כרמל ושמים פסים פסים על העוגה ועם קיסם עושים הלוך חזור שיצא צורה יפה
מקווה שהבנתם
בהצלחה בהכנה
בתמונה העוגה שאני עשיתי, זה אחד העוגות המוצלחות שלי
כבר 10 דקות אבל הוספתי 1.5כוסות חלב אולי זה קשור רק לריץ? אז מה עושים ?נכתב ע"י OR_Design;1404362:כמה זמן את מקציפה.?
זה דווקא אמור להתקשות מהר
יש לך רעיון איך להציל את המצב ?נכתב ע"י OR_Design;1404371:אני גם תמיד מוסיפה בערך 3/4 כוס חלב אבל מקציפה קודם לבד את השמנת ואז לאט לאט את החלב
מוזר
בעצם אני גם תמיד שמה אינסטנט ווניל אז אולי בלי זה לא טוב עם חלב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים