עוגה ללקוחה שפרגנה לזוג הצעיר שעבר דירה

• הוסף לסימניות
עוגת בית חדש.jpg
עןגת בית.jpg

• הוסף לסימניות
קטע!
קרובת משפחתי גם גרה בכתובת הזו
בטח היא תספר לי על השאגות שנשמעו פתאום בבניין...

כמה כיף לקבל כזה פינוק באמצע בלגן של מעבר דירה
ועוד עוגה כ"כ מגרה ומושקעת מכל הלב
אהבתי את הכפכפים :)

תמשיכי ליצור, ולשתף
אני לא תמיד מספיקה לעמוד בקצב שלך ולהגיב
אבל תמיד נהנית לראות
השיתופים שלך מרחיבים את הלב!

• הוסף לסימניות
תודה רבה שאתן מחממות את ליבי בכל שיתוף
נותן מרץ וחשק לשתף בעוד ויש עוד ברוך ה...
פוחדת להעמיס:)

• הוסף לסימניות
קטע!
קרובת משפחתי גם גרה בכתובת הזו
בטח היא תספר לי על השאגות שנשמעו פתאום בבניין...

כמה כיף לקבל כזה פינוק באמצע בלגן של מעבר דירה
ועוד עוגה כ"כ מגרה ומושקעת מכל הלב
אהבתי את הכפכפים :)

תמשיכי ליצור, ולשתף
אני לא תמיד מספיקה לעמוד בקצב שלך ולהגיב
אבל תמיד נהנית לראות
השיתופים שלך מרחיבים את הלב!
תשאלי אותה מעניין:)
ותודה על הפרגונים שלך תמיד !

• הוסף לסימניות
וואי איזה רעיון חמוד :)
ביצוע מתוקיי

• הוסף לסימניות
תמשיכי לשתף רותי אנחנו מאוד (בדגש על המאוד) נהנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה