עוגה לשלוח לחיידר

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לשלוח למסיבת חומש של בני (כיתה א') עוגה . רציתי לעשות משהו מושקע כמו בסגנון של הקיטי שהיה פה , (עם ציור של חומש או משהו כזה) העניין שהרבה רשם בפתק במפורש שמבקש להביא עוגה חתוכה לחתיכות :rolleyes:
איך אפשר לשלוח משהו בכל אופן קצת יותר מיוחד מסתם עוגת שוקולד ?
(בהנחה שאת הבסיס -הטורט שוקולד כבר הכנתי לפני שידעתי )
איך אפשר לקשט ולחתוך?
יש לכן רעיונות ? או לשלוח ככה וזהו?

• הוסף לסימניות
אפשר לחתוך ולקשט במקום לקשט ולחתוך, אולי לעשות חומשים קטנים מכל פרוסה

• הוסף לסימניות
כל פרוסה עם אות אחרת משוקולד

• הוסף לסימניות
במקרה דומה לשלך עשיתי בעבר עוגות שוקולד אישיות וכל אחת תקעתי דגלון עם כתוב חמוד וכמובן שוקולד וסוכריות שהילד לא ויתר..

• הוסף לסימניות
את יכולה לחתוך את העוגה למלבנים, לשים לכל חתיכה משני הצדדים גליליות שיראה כמו ספר תורה פתוח ועם קרם לזלף קווים קטנים של כיתוב. (במקור אני מכירה שעושים את זה לביסקוויט מרוח בשוקולד, פחות עבודה..)

• הוסף לסימניות
עשיתי פעם ארון קודש מקופסת נעלים
(ציפיתי את הקופסא בנייר כסף וחתכתי שיפתח ל2 דלתות
וציירתי בארטליין )
ובפנים שמנו כדורי שוקולד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1508068:
אפשר לחתוך ולקשט במקום לקשט ולחתוך, אולי לעשות חומשים קטנים מכל פרוסה

איך חומשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1508071:
במקרה דומה לשלך עשיתי בעבר עוגות שוקולד אישיות וכל אחת תקעתי דגלון עם כתוב חמוד וכמובן שוקולד וסוכריות שהילד לא ויתר..

נכון. אבל כבר אפיתי עוגה מלבנית גדולה כי רציתי לקשט מלמעלה בזילופי קצפת רק אחר כך נודע לי שאי אפשר

• הוסף לסימניות
אני הייתי קורצת מהעוגה עיגולים, מניחה בעטרות נייר, מעל כל עיגול מזלפת נשיקת קצפת וומעמידה אות שוקולד (אם יש לך שבלונה) או דגלוני מזל טוב.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1508898:
איך חומשים?

אם העוגה נמוכה אז מלבנים ששוכבים ואם גבוהה אז פרוסות צרות וגבוהות להשכיב אותן, לצפות בשוקולד ולכתוב או לקשט עם משהו שקשור למסיבה, לא עולה לי רעיון איך בדיוק, אבל נראה לי הכי קל והכי מעשי אחרי שהעוגה כבר מוכנה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
קרם שוקולד פשוט שיתייבש לגמרי ואז לחתוך לריבועים ולצייר עם זילוף פשוט ספר תורה פתוח 2 או 3 פסיי רוחב ובכל צד פס של גליל אפשר להשקיע כמה שיהיה לך כוח ויצירתיות כדי שיידמה מה שיותר לס"ת אבל קחי בחשבון שדקה אח"כ זה אמור להיות אכול (:

בהצלחה-אגב את יכולה פשוט למרוח קצפת/קרם לשים בתבניות בצורת ס"ת שוקולד ומעל כל פרוסה חתוכה ס"ת אחד-השאלה אם יש לך איפה לקנות/לקחת

• הוסף לסימניות
2 גליליות צמודות (חצאים, כדי שייכנס בקוביה) יצרו מעין ספר תורה קטן, בלי הרבה מאמץ.
את יכולה לתקוע חתיכה קטנה של בייגלה בכל קצה של גליל, שיהיו העצי חיים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה