עוגות מוצלחות וטעימות לכבד אורחים שבאים לביקור פורימי.

• הוסף לסימניות
עוגת שוקולד צ'יפס וקפה

לשכבת הוניל:
2 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר-וניל

ללוש עד לקבלת בצק חלק
לשטוח בתבנית חד פעמית גדולה

לשכבת קפה- שוקולד: (אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות)
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס איכותי
1 כפית תמצית וניל
3 כפות אבקת קפה נמס

לערבב ולשפוך מעל שכבת הוניל.
לאפות 25 דק' בדיוק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

להוציא ולצנן היטב.

להמיס 100 גר' שוקולד ומרגרינה בבן מארי.
לשפוך על העוגה ולהחליק לשכבה אחידה.
לחמם מעט את חמאת הבוטנים, לשים בשקית ולזלף קישקושים שונים.
לקרר עד להתמצקות השוקולד ואז לחתוך.
אגב, כתוב לזלף את החמאת בוטנים מלמעלה, אני מערבבת את זה ומורחת, -יותר מהיר להכנה,
וגם אני שמה שמן ולא מרגרינה.-(יוצא טוב)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוגת שוקולד צ'יפס וקפה

לשכבת הוניל:
2 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר-וניל

ללוש עד לקבלת בצק חלק
לשטוח בתבנית חד פעמית גדולה

לשכבת קפה- שוקולד: (אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות)
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס איכותי
1 כפית תמצית וניל
3 כפות אבקת קפה נמס

לערבב ולשפוך מעל שכבת הוניל.
לאפות 25 דק' בדיוק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

להוציא ולצנן היטב.

להמיס 100 גר' שוקולד ומרגרינה בבן מארי.
לשפוך על העוגה ולהחליק לשכבה אחידה.
לחמם מעט את חמאת הבוטנים, לשים בשקית ולזלף קישקושים שונים.
לקרר עד להתמצקות השוקולד ואז לחתוך.
אגב, כתוב לזלף את החמאת בוטנים מלמעלה, אני מערבבת את זה ומורחת, -יותר מהיר להכנה,
וגם אני שמה שמן ולא מרגרינה.-(יוצא טוב)
בהצלחה!
תודה :)

• הוסף לסימניות
לי יש מתכון ממש דומה למתכון שהכותל הביאה-את השוקולד שמים בנפרד, ומעל את שכבת הקפה(לדעתי נשמע יותר טעים!!!)

המשך צום קל!:eek:

• הוסף לסימניות
לי יש מתכון ממש דומה למתכון שהכותל הביאה-את השוקולד שמים בנפרד, ומעל את שכבת הקפה(לדעתי נשמע יותר טעים!!!)

המשך צום קל!:eek:
בעצם מפזרים את השוקולד על העוגה ושופכים מעליה את העיסה של הקפה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעז"ה, עובדת על חוברת לחגים תשפ"ו הבאים עלינו ועל כל ישראל לטובה, אמן.

השנה, החלטתי להוסיף מיזם נחמד בחוברת.
החוברת מכילה 8 קטגוריות.
בכל קטגוריה אני רוצה להוסיף "מתכון אורח". מתכון ממישהו אחר, לא מתכון שלי. אבל מתכון מנצח!
מה שאומר שאם נראה לכם שיש לכם מתכון מעולה לאחד הקטגוריות הרשומות מטה, רשמו כאן את הקטגוריה המתאימה בתגובה. כל שצריך לעשות זה לרשום את הקטגוריה. מעבר לזה כבר אפנה אליכם. במידה ואקבל מספר מתכונים לקטגוריה אחת, אבחר את מה שנראה לי הכי מתאים, לפי פרמטרים שלי. וכמובן מראש אומרת- שום דבר לא אישי. בהמשך נביא כאן באשכול את המתכונים שנשלחו ולא נכנסו לחוברת.

מה צריך להביא בסופו של דבר?
-מתכון שלך. לא משהו מהרשת. מתכון כזה שאת יכולה לרשום עליו שם שלך בלי לחשוש שלקחת משהו מהרשת...כדי שלא נכנס לבעיות של הפרת זכויות יוצרים, ובכלל...זה הכיף!
זה הזמן לנסות ולהתנסות כדי להגיע למתכון מצויין משלך. אפשר להתבסס על מתכון שאינו שלך אבל חייב להיות בו משהו שיהפוך אותו לשלך. שינוי מהות מספיק.

-תמונה

עד מתי אפשר לנסות להכניס מתכון לחוברת?
יום ראשון הבא בעז"ה.

מה תרוויח מי שהמתכון שלה ייכנס לחוברת?
-חסד עם נשות ישראל בכל העולם [!!!]
-סיפוק
ו???? נו, באמת? חוויה נחמדה של מתכון שמצטרף לחוברת גדושה במתכונים מצויינים, כולל הרבה חדשים.
אז בעצם למה את מחכה?
רשמי לי כאן בתגובה רק את הקטגוריה שבה תרצי להכניס מתכון

אה, כן, מה הקטגוריות?
1. מנות פתיחה
2 מנות עקריות [דגים, עוף, בשר וכו']
3. תוספות
4. סלטים וירקות
5. קינוחים
6. עוגות ועוגיות
7. ללא גלוטן
8. מאפים [לא עוגות]

ועוד דבר אחד-
המתכונים יעלו בשם האמיתי ולא בשם הניק היות והחוברות שלי מופצות הרבה גם מחוץ לפרוג.
אפשרי בדיעבד גם רק ראשי תיבות, אבל תהיה העדפה לשם מלא.

אם יש עוד שאלות אני כאן בעז"ה.

בשם ה' נעשה ונצליח.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה