עוגיות חמאה עם המון אהבה

• הוסף לסימניות
אהבתי הכי את הראשונה, יש בעיה בצבע של השניה.

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה, הייתי מטשטש יותר את הרקע, הוא מדי דומיננטי.

• הוסף לסימניות
העציץ המלבלב
לא מתקשר לעוגיות ובטח לא לחמאה

התמונות יפות

• הוסף לסימניות
העוגיות מקסימות.
הייתי מצלמת על רקע אחר של שולחן.
אולי מפת פסים אדום לבן.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לצילום הספציפי הזה, הבלוג שלך מרתק, אני מוסיף אותו למומלצים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1066596:
בלי קשר לצילום הספציפי הזה, הבלוג שלך מרתק, אני מוסיף אותו למומלצים שלי.

כל מילה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

הצעת הגשה...

• הוסף לסימניות
תמונה בעלת פונטנציאל.

חבל שאין בה תאורה מתאימה. התאורה מאוד שטוחה כאילו היא באה משום מקום..
נסי למקם את הנושא בקרבת חלון (לא בשמש ישירה), מכיון ימין או שמאל, כשמהצד השני של הנושא - ממול החלון תמקמי רפלקטור לבן.

בנוסף תכווני באופן ידני, איזון לובן. בתמונה הזו הטמפרטורה חמה מדי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1066775:
תמונה בעלת פונטנציאל.

חבל שאין בה תאורה מתאימה. התאורה מאוד שטוחה כאילו היא באה משום מקום..
נסי למקם את הנושא בקרבת חלון (לא בשמש ישירה), מכיון ימין או שמאל, כשמהצד השני של הנושא - ממול החלון תמקמי רפלקטור לבן.

בנוסף תכווני באופן ידני, איזון לובן. בתמונה הזו הטמפרטורה חמה מדי.
בהצלחה!

אכן תאורה צהובה ושטוחה מדי לטעמי.
הייתי מציע כך ברשותך:

קבצים מצורפים

• IMG_0517 (1)-2.jpg
    KB 293.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מלחמת התאורות ;)

העוגיות נראות טעימוותתתת... תעלי כמה לג'מבו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה